't kan snel gaan !

25 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

Maandag tekende Jan Schulting z'n contract, dinsdag en donderdag stond hij voor de groep en zaterdag de 1e oefenwedstrijd tegen VVIJ. It giet oan!

Maandagavond tekende Jan in het bijzijn van voorzitter Ruud Posthumus zijn contract als hoofdtrainer en dinsdag stond hij al voor de groep selectiespelers waarvan de meesten al weer present en fris en fruitig waren. Vanavond was de 2e training en zaterdag volgt om 14.30 de eerste oefenwedstrijd thuis tegen VVIJ. Vooraf reeds excuses voor de bereikbaarheid in verband met de diverse verbouwingen die momenteel plaatsvinden.

We gingen eens kijken om wat foto's te schieten en zien tot onze vreugde dat ook Tim Fechter present is. Tim is vier weken geleden geopereerd aan de knie waarbij een stukje van de buitenmeniscus verwijderd is. Hij is al bezig in het krachthonk en hoopt binnen afzienbare tijd weer aan te sluiten bij de groep. Al doet de foto anders vermoeden, het gaat goed met onze Tim en ook de andere mannen zagen er volgens mij gebruind, keurig op gewicht en met een gezonde portie voetbalhonger goed uit. Afijn, oordeelt u zelf en tot zaterdag !.

  

 

 

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief