Een nieuwe jeugdcommissie

17 Juni 2013 / Redactie / Jeugd

Maandagavond 10 juni was het dan zover. De nieuwe jeugdcommissie nam het stokje over van de oude. We laten u kennismaken met......

Dit zijn ze dan (van links naar rechts) Nelleke den Herder, Marnix de Heer, Goossen Luytjes en Klaas Uit de Bosch. Tezamen vormen zij de nieuwe jeugdcommissie. Vele jeugdleden zullen Goossen en Klaas kennen want ze stonden op de zaterdagmorgen heel wat patat te bakken en jongens en meisjes te helpen die soms maar moeilijk konden kiezen uit de VVOG versnaperingen. Goossen en Klaas zijn zo'n beetje onafscheidenlijk en het is dat ze uiterlijk nogal verschillen anders zou je denken dat ze een eeneiige tweeling zouden zijn. Wij zijn natuurlijk heel blij dat ze de kar willen gaan trekken als voorzitter en vice voorzitter en PR man. Daar kunnen we natuurlijk wel op vertrouwen want in het zakelijk leven hebben zij hun sporen meer dan verdiend.

Nelleke den Herder kennen we natuurlijk al langer van de lief en leed afdeling en dankzij haar is er altijd aandacht voor de VVOG familie leden die het even niet makkelijk hebben. Nelleke was ook nog actief in het wedstrijdsecretariaat. Ze kent met andere woorden het klappen van de zweep.

Marnix de Heer kennen we als één van die te gekke gasten van ons meer dan beroemde en beruchte vijfde elftal en we zijn dan ook heel blij dat hij zijn talenten ook wil etaleren bij de jeugdcommissie.

Tezamen zijn ze de nieuwe jeugdcommissie en met de hulp links en rechts van de oude garde en van u als ouders of verzorgers gaan zij het nieuwe seizoen er een spetterend gebeuren van maken. Let maar op !

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief