Een nieuwe jeugdcommissie

17 Juni 2013 / Redactie / Jeugd

Maandagavond 10 juni was het dan zover. De nieuwe jeugdcommissie nam het stokje over van de oude. We laten u kennismaken met......

Dit zijn ze dan (van links naar rechts) Nelleke den Herder, Marnix de Heer, Goossen Luytjes en Klaas Uit de Bosch. Tezamen vormen zij de nieuwe jeugdcommissie. Vele jeugdleden zullen Goossen en Klaas kennen want ze stonden op de zaterdagmorgen heel wat patat te bakken en jongens en meisjes te helpen die soms maar moeilijk konden kiezen uit de VVOG versnaperingen. Goossen en Klaas zijn zo'n beetje onafscheidenlijk en het is dat ze uiterlijk nogal verschillen anders zou je denken dat ze een eeneiige tweeling zouden zijn. Wij zijn natuurlijk heel blij dat ze de kar willen gaan trekken als voorzitter en vice voorzitter en PR man. Daar kunnen we natuurlijk wel op vertrouwen want in het zakelijk leven hebben zij hun sporen meer dan verdiend.

Nelleke den Herder kennen we natuurlijk al langer van de lief en leed afdeling en dankzij haar is er altijd aandacht voor de VVOG familie leden die het even niet makkelijk hebben. Nelleke was ook nog actief in het wedstrijdsecretariaat. Ze kent met andere woorden het klappen van de zweep.

Marnix de Heer kennen we als één van die te gekke gasten van ons meer dan beroemde en beruchte vijfde elftal en we zijn dan ook heel blij dat hij zijn talenten ook wil etaleren bij de jeugdcommissie.

Tezamen zijn ze de nieuwe jeugdcommissie en met de hulp links en rechts van de oude garde en van u als ouders of verzorgers gaan zij het nieuwe seizoen er een spetterend gebeuren van maken. Let maar op !

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief