Missie volbracht: meisjes B1 vierde VVOG kampioen

11 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Algemeen

Mooier kon het eerbetoon aan vader/leider Wim Drost niet zijn. Het kampioenschap was het mooiste wat de meiden zichzelf en hem konden brengen.

Spannend was het wel want tot in de tweede helft leidde mede titel kandidaat OWIOS met 0-1 totdat gelukkig de 1-1 viel. Kort daarna, toen de keeper van OWIOS de bal moest loslaten, werd ook de winnende treffer gescoord en dat lieten de meiden niet meer los tot het eindsignaal. En toen barsten alle emoties los en dat moet ook want het vreugde en verdriet moet verwerkt worden en liggen dicht bij elkaar. Meiden, wat jullie dit jaar hebben moeten verwerken en wat jullie hebben gepresteerd, verdient een diepe buiging van de hele VVOG familie. Daarom is deze titel meer dan ook dubbel en dwars door jullie en de staf verdiend. Gefeliciteerd.

En, oh ja. Dank ook aan al die ouders, opa's en oma's, de jonge VVOG supporters clan op de tribune die de meiden hartstochtelijk aanmoedigden en alle andere trouwe VVOG aanhang voor jullie support vanmiddag van de meiden.

 

   

 

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief