Contributie en opzeggingen

2 April 2008 / Bestuur VVOG / Algemeen




Door: Bestuur

Deze week wordt de laatste termijn van de contributie 2007 - 2008 geïncasseerd. Zoals bekend is een lid van de vereniging de contributie over een geheel verenigingsjaar verschuldigd. De contributie wordt vervolgens in 4 termijnen geïncasseerd.

Op dit moment ontvangt de ledenadministratie al verzoeken tot beëindiging van het  lidmaatschap en overschrijvingsformulieren. Het lidmaatschap wordt in deze gevallen per 1 juli 2008 beëindigd. Deze datum eindigt ook het lidmaatschap van deze spelers via de vereniging bij de KNVB.

Verzoeken voor overschrijving worden in mei, na afloop van de competitie afgehandeld. Het verzoek wordt gehonoreerd nadat vaststaat dat het lid alle verplichtingen is nagekomen. Te denken valt aan het teruggeven van uitgegeven kleding e.d., betaling van alle verschuldigde contributies, boetes e.d.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met het bestuurslid van de betreffende
voetbalsectie.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief