Nog slechts enkele kaarten beschikbaar voor VVOG college Dr. Martin Schröder

14 Mei 2013 / Sponsorcommissie / Sponsors

"Leiderschap in crisistijd". Speciaal VVOG college van Dr. Martin Schröder, oprichter van Martinair op 16 mei.

Martin Schr�der komt op 16 mei een college geven voor de businessclub van VVOG.

De oprichter van luchtvaartmaatschappij Martinair stond oorspronkelijk gepland op 24 januari in het stadsmuseum. Maar Schröder kwam op een ongelukkige manier ten val waardoor hij niet kon komen. Prof. Dr. Laurens Sloot nam op die avond zijn plaats in en redde zo het college. Oorspronkelijk stond hij gepland voor de 16e. Nog dezelfde dag liet Schröder weten dat hij alsnog naar Harderwijk zou komen om het college te geven. Jos en Angela Baars van Kasteel De Essenburgh boden spontaan onderdak voor dit college aan.

Leiderschap in crisistijd.
Het college van Schröder handelt over leiderschap in crisistijd. Zelf is hij min of meer ervaringsdeskundige op dit gebied. Tijdens de crisis in de negentiger jaren slaagde Schröder er in om zijn luchtvaartmaatschappij zonder noemenswaardige ontslagen letterlijk in de lucht te houden. Piloten waren bereid om als stewards en pursers mee te vliegen, stewardessen gingen als serveerster bij Martinair Promotions aan de gang, kantoor personeel sjouwde met koffers. Ook Schröder zelf was niet te beroerd om mee te helpen als het moest. ‘Ik moet tienduizenden koffers hebben in- en uitgeladen’, zegt hij er zelf van.


Zeven stelregels.
Schröder houdt zijn publiek zeven stelregels voor die tot goed leiderschap in crisistijden leiden. Het betreffende referaat houdt hij regelmatig voor studenten in binnen- en buitenland. Met zijn 82 jaar is hij in de loop van 2014 de oudste ruimtevaarder ter wereld.

Wie belangstelling heeft om eens de sfeer van de VVOG Business Club te proeven, kan het college gratis bijwonen: Donderdag 16 mei, aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Er zijn  op dit moment nog enkele plaatsen vrij maar dan moet u er wel snel bij zijn.
 

Opgeven kan bij Broad Communications Company in Harderwijk, 0341-436060 of info@broadcomm.nl.

 

 

 

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief