VVOG laat volle winst tegen NSC liggen

11 November 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG kon het in de eerste helft misschien wel beste voetbal van dit seizoen niet omzetten in een eclatante uitslag en bleef steken op 1-1.

VVOG laat volle winst liggen tegen NSC.
VVOG heeft vandaag twee punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen het door oud VVOG-trainer geleidde  NSC. Door een treffer van Jeremy de Graaf in de eerste helft en Tabaouni in de tweede helft werd het een 1-1 eindstand waar VVOG totaal niet tevreden mee was.

VVOG startte in dezelfde opstelling als vorige week tegen SVZW en nam gelijk het initiatief en zette NSC vast op eigen helft. Dit ook met goed voetbal. Tot veel kansen leidde dit nog niet maar NSC kwam amper over de middenlijn.
De eerste echte grote kans was voor Martijn Duits. Hij schoot een vrije trap toegekend na een overtreding op Tim Brockhoff net naast. Deze overtreding leverde Dennis Kroonenburg een gele kaart op van de met veel kaarten strooiende scheidsrechter El-Hajouti in dit verder sportieve duel.
In de 28e minuut een volgende kans. Goed doorgaan van Jeremy de Graaf over de linkerkant leverde een voorzet op die net te hoog was voor Terrence ten Brink.
Ook  Sam Doeve kreeg in de eerste helft geel voorgeschoteld van de arbiter na praten. In de 35e minuut kreeg NSC de eerste echt grote kans. Vanuit duidelijk buitenspelpositie mocht Mustafa Aydan ook tot zijn eigen verrassing doorgaan op keeper Reinier Romkes. Hij schoot niet zelf maar besloot af te leggen maar Tim Brockhoff zat er nog tussen.
De rust leek in te gaan met een 0-0 stand. In de 42e minuut zette VVOG weer goed druk op de verdediging van NSC. Dennis Kroonenburg  wilde de bal terugleggen op zijn keeper maar Jeremy de Graaf was er als de kippen bij en pikte de bal op en omspeelde keeper Koen Verhoeff en zette VVOG op een 1-0 voorsprong.

Na rust twee ongewijzigde ploegen. Het werd van meet af aan duidelijk dat VVOG het hoge niveau van voor de rust niet kon handhaven. De eerste kansen waren echter wel weer voor VVOG. Een voorzet van Lars Kerver werd door Terrence ten Brink goed ingeschoten maar keeper Verhoeff redde knap. Tussendoor deelde NSC ook een speldenprikje uit Abdelmoumim Cherkaoui schoot maar net voorlangs het doel van Reinier Romkes. Hij hoefde echter niet in actie te komen.
Vlak daarna een levensgrote kans voor Dada Bugera maar hij schoot te slap in waardoor wederom doelman Verhoeff redding kon brengen.

En dan komt de gouden wet in het voetbal dat als je zelf niet scoort, de tegenstander dit wel doet. In de 74e minuut weer een verre uittrap van doelman Verhoeff. Deze bracht de spits van NSC Ridouan Tabaouni alleen voor Reinier Romkes en hij bracht -weliswaar tegen de verhouding- NSC op gelijke hoogte met VVOG.
Trainer Dwight Lodeweges bracht Rocco Keizer en Rick Boersma nog wel in voor Dada Bugera en Lars Kerver maar dit veranderde niets meer aan de stand en deze bleef 1-1.

Volgende week mag VVOG zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen Berkum. VVOG heeft nog wat goed te maken toen met tweemaal van deze tegenstander verloor (2-1 en 0-1)

43 Jeremy de Graaf 1-0
74 Ridouan Tabaouni 1-1

Geel: Dennis van Vuuren,Sam Doeve en Lennard van den Brink (V.V.O.G.)
Dennis Kroonenburg, Gian Muntslag en Mustafa Aydin (N.S.C.)

Opstelling V.V.O.G.:
Reinier Romkes,
Niels Nijveld, Dennis van Vuuren, Martijn Duits, Lennard van den Brink
Sam Doeve, Tim Brockhoff, Terrence ten Brink
Jeremy de Graaf, Dada Bugera (74/Rocco Keizer), Lars Kerver (80/Rick Boersma)

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.