Dames 1 kennen voorspoedige start in competitie en bekertoernooi

4 September 2012 / Marco Jansen (Stentor/Het Kontakt) / Dames

Zaterdag wonnen de dames al hun 1e competitieduel en in de beker gaan ze na de 3-1 winst op DTS door na de 2e ronde KNVB. Chapeau!.

Vrouwen VVOG door ‘zakelijke’ tweede helft langs Stedoco 2 (door Marco Jansen)

HOORNAAR – De vrouwen van VVOG zijn de competitie goed begonnen door een 2-3 overwinning op Stedoco 2. In Hoornaar (nabij Gorinchem) waren de Harderwijksen het eerste kwartier niet bij de les en kwamen daardoor op achterstand. Uit een voorzet van Marieke Stuiver maakte Elivira Dokter gelijk. Op het moment dat VVOG de wedstrijd in handen dacht te hebben kwam de ploeg toch weer achter te staan. Opnieuw Dokter zorgde voor een gelijke stand. Toen zij aan het begin van de in de tweede helft met haar derde treffer VVOG voor het eerst aan de leiding bracht, gloorde de winst. Zeker doordat VVOG de tweede helft weinig kansen meer weg gaf en het spel in balbezit flink verbeterde.

 

Vrouwen, eerste klasse A: Stedoco 2 – VVOG 2-3 (2-2). 5. Rosanne Scheurwater 1-0, 24. Elvira Dokter 1-1, 34. Roswitha Wintermans 2-1, 43. Dokter 2-2, 46. Dokter 2-3.

VVOG: Jacolien de With, Burgemeester (60. Roelofsen), Monster, Gerards, Stuiver, Bremer, Muskita, Niebeek, Dokter (65. Zieltjes), Van Dasselaar (77. Hazenberg), Petersen.

 

 

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Nieuwsoverzicht Archief