Bedankje van de organisatie Strokelfest

1 November 2011 / Redactie / ZAVO

Na een aantal weken van voorbereiden maar vooral veel voorpret brak voor de organisatie van het Strokelfest het welbekende “uur van de waarheid” aan toen om 20:00 de deuren van de tot Strokelfest omgebouwde kantine open gingen.
Zal de opkomst groot genoeg zijn? Zal de gezelligheid de avond overheersen? Zal de “hoedje op hoedje af” quiz aan slaan? Allemaal vragen die we ons zelf vooraf hebben gesteld en vervolgens alles in het werk hebben gesteld om hierop een antwoord te kunnen hebben.

Dit is naar ons idee, mede dankzij jullie, meer dan gelukt!!!
De opkomst was zeer groot, de gezelligheid spatte er vanaf en iedereen genoot van de geweldige sfeer, de quiz, de karaoke, de vele pullen drank en het goed verzorgde eten. Ook waren veel mensen in stijl gekleed wat de avond net dat beetje extra gaf.

VVOG 3 en de ZAVO willen jullie allemaal en in het bijzonder de dames van VVOG 3 die met de bierpullen door de kantine liepen en Jeroen Brands die met zijn bekende babbels de avond mooi aan elkaar heeft gepraat bedanken voor het laten slagen van deze feestavond!

Voor volgend jaar staat er weer een groot feest op de agenda. Na de opening van VVOG 3 dit jaar mag een ander team proberen dit te overtreffen. Je kunt je hiervoor opgeven bij de ZAVO. Geef dan in het kort aan welk thema je de feestavond wil mee geven. Het beste idee krijgt aan het eind van dit voetbalseizoen de geweldige taak toegewezen om het feest te organiseren.

De organisatie van het Strokelfest. 

.

Lees bericht

Gezocht trainer/coach VVOG JO19-1

29-03-2020

VVOG is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor de JO19-1. Deze leeftijdsgroep komt momenteel uit in de Hoofdklasse.


 

Lees bericht

Update Corona-maatregelen

28-03-2020

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen.

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Nieuwsoverzicht Archief