Seizoensopening VVOG en Businessclub

15 September 2010 / Redactie / Sponsors

Afgelopen zaterdag heeft de seizoensopening van de VVOG Business Club plaatsgevonden in Apollo Hotel De Beyaerd. Zo'n 25 Businessclub leden kregen een afwisselend programma voorgeschoteld.

Allereerst gaf Klaas Jan Paarlberg (Revenue Manager Apollo Hotel De Beyaerd) een korte bedrijfspresentatie, waarbij de vele mogelijkheden van het bedrijf uiteen werden gezet. Ook voor uw bedrijf wellicht een optie!

Daarna was het de beurt aan VVOG.
Hoofd Jeugd Opleiding Henk Drost lichtte het onlangs opgestelde Technisch Beleidsplan van VVOG toe aan de aanwezige sponsoren. Een goed verhaal over de ambitie van VVOG, inclusief de visie
VVOG in opmars en de daarbij behorende doelstellingen en stappenplannen. VVOG heeft daarbij iedereen nodig. Ook de sponsoren die VVOG een warm hart toe dragen.
 
Tenslotte was het de beurt aan Ben te Brake (Manager Technische Zaken) die de voltallige selectie en technische staf aan de aanwezige gasten voorstelde. Na dit uurtje van presentaties is de rest van de avond nog gezellig geborreld en nagepraat. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde opening van het seizoen! Spelers leren de sponsors kennen en visa versa. Dat zien we graag. We zien daarom ook uit naar het volgende evenement van de VVOG Business Club.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief