Seizoensopening VVOG en Businessclub

15 September 2010 / Redactie / Sponsors

Afgelopen zaterdag heeft de seizoensopening van de VVOG Business Club plaatsgevonden in Apollo Hotel De Beyaerd. Zo'n 25 Businessclub leden kregen een afwisselend programma voorgeschoteld.

Allereerst gaf Klaas Jan Paarlberg (Revenue Manager Apollo Hotel De Beyaerd) een korte bedrijfspresentatie, waarbij de vele mogelijkheden van het bedrijf uiteen werden gezet. Ook voor uw bedrijf wellicht een optie!

Daarna was het de beurt aan VVOG.
Hoofd Jeugd Opleiding Henk Drost lichtte het onlangs opgestelde Technisch Beleidsplan van VVOG toe aan de aanwezige sponsoren. Een goed verhaal over de ambitie van VVOG, inclusief de visie
VVOG in opmars en de daarbij behorende doelstellingen en stappenplannen. VVOG heeft daarbij iedereen nodig. Ook de sponsoren die VVOG een warm hart toe dragen.
 
Tenslotte was het de beurt aan Ben te Brake (Manager Technische Zaken) die de voltallige selectie en technische staf aan de aanwezige gasten voorstelde. Na dit uurtje van presentaties is de rest van de avond nog gezellig geborreld en nagepraat. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde opening van het seizoen! Spelers leren de sponsors kennen en visa versa. Dat zien we graag. We zien daarom ook uit naar het volgende evenement van de VVOG Business Club.

Lees bericht

Oproep voor de laatste Lootjes..

20-11-2019

De laatste lootjes...nog geen Grote Clubactie lot gekocht? De actie is verlengt.....je kunt VVOG nog tot en met 2 december steunen.

Lees bericht

Het nieuwe uittenue van VVOG

18-11-2019

VVOG heeft zaterdag in Amsterdam tegen Ajax het nieuwe uittenue gepresenteerd.

Lees bericht

Sinterklaascadeau kopen?

15-11-2019

Tip tip tip!

Nieuwsoverzicht Archief