Open dagen bij Van Buuren

10 September 2010 / Redactie / Sponsors

Op Zaterdag 11 en 25 september pakt Van Buuren Opleidingen weer flink uit met de traditionele Open Dagen op al haar vestigingen. Ben je geïnteresseerd in rijlessen in welke categorie dan ook, dan kun je terecht voor een gratis rijervaring! En als vanouds kun je gebruik maken van de unieke, zeer scherpe pakketaanbiedingen. Volgens Tanja van der Zwan van Van Buuren kun je op de Open Dag  honderden euro’s besparen op een rijopleiding.

 Volgens Van der Zwan laten veel mensen op dit moment de prijs, naast de kwaliteit en service, extra meewegen in hun keuze voor een rijschool. Naast alle voordelen die studenten van Landstede, Windesheim en de Gereformeerde Hogeschool standaard al kunnen behalen via www.rijlesvoorstudenten.nl, kunnen nu ook leerlingen van andere scholen en voor andere categorieën nu rekenen op honderden euro’s voordeel op hun lespakket. Zie de advertentie elders in deze krant voor meer informatie over de actiepakketten.

Tijdens de Open Dag kun je eerst ‘ns rondneuzen en vrijblijvend aftasten of de auto, de rijschool of de instructeur wel aan je verwachtingen voldoet, want je gaat toch voor langere tijd iets aan met een rijschool. Daarom kun je een gratis rit maken op een motor of in één van de lesauto’s. Daarnaast kun je, wanneer je over een rijbewijs B beschikt, kennis maken met de auto-aanhangwagen, vrachtwagen en de touringcar. En voor wie altijd al op een Segway wilde rijden: er staat er eentje klaar!

In 45 jaar is Van Buuren uitgegroeid van een éénmansrijschool naar een moderne verkeersschool met meer dan 80 medewerkers.  De verkeersschool verzorgt in Midden- en Noord Nederland opleidingen voor alle rijbewijzen, (verkorte) taxicursussen, nascholingsopleidingen, heftruckopleidingen, EHBO en VCA en zelfs voor een opleiding tot rij-instructeur kun je bij Van Buuren terecht. 

Inmiddels roert Van Buuren zich ook in de markt voor werkzoekenden. Via diverse scholingstrajecten kun je worden opgeleid tot Chauffeur Goederenvervoer of Logistiek Medewerker. Daarbij kan Van Buuren in veel gevallen zelfs een baangarantie afgeven. Voor bedrijven biedt Van Buuren inmiddels een indrukwekkend scala aan subsidiemogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

De Open Dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur en vinden plaats in Ermelo en Zwolle op 11 september en in Lelystad en Zeewolde op 25 september. Wil je zeker zijn van een gratis rijles? Bel ons dan even om te reserveren: 0900-8262887.

Lees bericht

VVOG 2 koopt ook Superlot Grote Clubactie

19-10-2019

De mannen doen een gooi naar de fantastische prijzen van VVOG en de Grote Clubactie.

Lees bericht

Geen keeperstraining vandaag!

18-10-2019

Vanwege het weer en veel afmeldingen gaat de keeperstraining vandaag niet door.

Lees bericht

Superlot voor VVOG Zondag 2

15-10-2019

VVOG Zondag 2 koopt een Grote Clubactie Superlot!

Nieuwsoverzicht Archief