Voetbalfamiliedag 10 april belooft groots spektakel te worden

4 April 2010 / Redactie / ZAVO

Niet alleen de business club pakt aanstaande zaterdag 10 april groots uit. Op die zaterdag vieren we namelijk ook de 2e voetbalfamiliedag van dit seizoen rond de wedstrijd V.V.O.G. – D.V.S.. In totaal zijn er weer zo’n 500 uitnodigingen naar de ouders van onze jeugdleden uitgegaan die daarmee met 2 personen deze wedstrijd weer gratis kunnen bijwonen. Het programma is er helemaal op gericht om er voor ouders, bezoekers en de kinderen een ontspannen middag en avond van te maken. Om één uur ’s middags is er weer een met veel toeters en bombarie omgeven jeugdwedstrijd. Daar moet u al bij zijn. Speaker Henk Verhoef zal het allemaal haarfijn uitleggen en aan elkaar praten en we hebben er ook weer gezellige en opzwepende muziek bij.
Om 14.30 uur begint dan de wedstrijd V.V.O.G. –D.V.S . Voor de kinderen is er weer gratis ijs en natuurlijk het springkussen. In de rust van de wedstrijd is de strijd om de penaltybokaal.
Én na de wedstrijd is het in- en om de kantine goed toeven. Er is uiteraard de verloting van de ZAVO, er is muziek om mee te zingen en te deinen en natuurlijk vergeten we de hapjes niet. Genoeg aanleiding lijkt ons om even de boel de boel te laten en lekker te gaan genieten van een middagje voetbal mét.

Oh,en laat de jeugd niet vergeten dat we ook nog een wedstrijd hebben wie het mooiste spandoek kan maken. Kijk voor meer informatie op de website van de ZAVO (www.supportersvvog.nl)  .

De evenementencommissie
Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Lees bericht

Bericht rondom Corona en activiteiten ZAVO

24-03-2020

Aan alle supporters

Lees bericht

Ons sportpark is verboden terrein

18-03-2020

Het niet toegestaan om buiten de verenigingsactiviteiten om gebruik te maken van onze velden. Dat is nu niet anders dan normaal.

Nieuwsoverzicht Archief