Poker Business Event erg geslaagd

13 Maart 2010 / Redactie / Sponsors

In samenwerking met VVOG - Hoofdsponsor Kasteel Staverden organiseerde de VVOG Business Club vrijdag 12 maart voor de 1e keer het Poker Business Event. Maar liefst 40 ondernemers & managers uit Harderwijk en omgeving kwamen naar Kasteel Staverden voor een gezellige pokeravond. Voor velen betekende dit een eerste kennismaking met toernooipoker, maar dat was geen enkel bezwaar, want Peter en Marco gaven voorafgaand aan het toernooi een korte pokerclinic. Na een heerlijk dinerbuffet werden de eerste kaarten om half acht gedeeld. Dat poker beslist niet saai is bleek al snel aan de veel “oeh´s en ah´s” aan tafel en de lachsalvo´s die volgden als iemand weer eens met veel mazzel of een geweldige bluff een mooie pot wist te winnen . Het was beslist meer dan gezellig aan de diverse tafels!

Na ongeveer 3 uur spelen mochten de beste (en soms ook meest gelukkige) pokeraars plaatsnemen aan de finaletafel. Met name in de laatste fase van het toernooi werd het erg spannend, getuige het vele publiek dat zich verzamelde rondom de finaletafel. Henk van Steeg, oud-speler van de succesformatie van VVOG in 1997, doorzag een prachtige limp van Has van Beek niet en ging all-in met zijn Koning - Vrouw van klaveren, maar kwam er al snel achter dat dit niet goed genoeg was tegen het paartje Azen van Has. Met een derde plaats toch een hele mooie prestatie van Henk. De finale ging tussen Vincent Jalink uit Voorthuizen en de reeds genoemde Has van Beek. Er werd in eerste instantie voorzichtig gespeeld, maar uiteindelijk gingen alle chips naar het midden toen Vincent Aas-4 had en Has K-10. Even leek het erop dat Has zich tot winnaar mocht laten kronen toen een Harten Koning op de River viel, maar met deze kaart maakte Vincent zijn nut - flush met Aas - hoog. Has dus tweede en Vincent de eerste winnaar van de Staverden Open. Beide heren proficiat met dit geweldige resultaat.

Na afloop werd er onder genot van een hapje en een drankje nog lang nageborreld en kwam eenieder tot de conclusie dat dit evenement komend jaar beslist weer op agenda moet komen te staan. Klik hier voor de foto´s voor een impressie van de avond.

Namens de VVOG Business Club bedanken wij Kasteel Staverden voor de gastvrijheid en de uitstekende culinaire verzorging, ook hartelijk dank aan Marco  en Peter voor hun zeer deskundige pokerondersteuning en alle deelnemers voor hun enthousiasme voor dit evenement.

VVOG Business Club

Staverden Open Poker Event

1e poker event meer dan geslaagd

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief