Nieuws van het 2e elftal.

25 April 2009 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste




door Technische commissie

De TC heeft afgelopen weken samen met de trainer-coach van het 2e elftal Wim Kroes individuele gesprekken gevoerd met spelers uit het 2e elftal dit alles met het oog op het nieuwe seizoen. Het doet zowel de TC als de zaterdagcommissie goed, dat (in willekeurige volgorde) Bernard Van Panhuis, Stijn van Merkestein, Farouk Djemili, Ewout Mulder, Reyer Roelofsen, Wesley du Bois, Cor-Jan van Gilst, Maarten van Gilst, Eric Jansen en Kelvin Schiffmacher hebben aangegeven ook volgend seizoen de clubkleuren van VVOG te zullen verdedigen.

De beide teammanagers (Jan Heldoorn en Eddy de Boer) hebben aangegeven, dat ook zij het nieuwe seizoen graag hun diensten weer beschikbaar stellen aan het 2e elftal. Dit geldt evenzo voor Jan Juffer. Hij blijft als assistent-trainer verbonden aan het 2e elftal. Met Wim Kroes was al in een eerder stadium overeenstemming bereikt om het volgend seizoen als trainer-coach van het 2e elftal op te treden.

Technische Commissie (TC)/Zaterdagcommissie.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief