Topspits voor VVOG

7 Mei 2024 / Algemeen

Danny van den Meiracker (35) speelt komend seizoen bij VVOG. De huidige spits van IJsselmeervogels kwam voorheen uit voor diverse BVO’s en enkele clubs in de top van het amateurvoetbal. Bij Spakenburg, Quick Boys, FC Lienden en nogmaals IJsselmeervogels bouwde hij een reputatie op als een winnaar en een echte goalgetter.  

Van den Meiracker over zijn overstap naar de Groenen: “Samen met mijn vrouw hebben we recent een oude boerderij in Dalfsen gekocht. Er is daar nog veel werk te doen, maar het is de bedoeling om daar de komende jaren een zorgboerderij te realiseren. Ik wil dat combineren met nog een paar jaar voetballen op topamateurniveau. Bij VVOG kom ik met Gert Kruys en Mike van de Laar een paar oude bekenden tegen waar ik fijn mee heb samengewerkt en de club is voor mij bereikbaar vanuit Dalfsen. VVOG heeft de ambitie om te promoveren en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.”

In het dagelijks leven werkt Danny als zelfstandig stucadoor: “Ik sta open voor klussen uit Harderwijk en omgeving. Door de verhuizing ben ik ook druk met het opbouwen van een nieuwe klantenkring, dus iedere tip is van harte welkom!”

Bestuur en TC zijn blij met de keuze van Van den Meiracker voor VVOG en hopen dat hij veel plezier gaat beleven op de Strokel.

(Foto IJsselmeervogels) 

Lees bericht

Smaakvolle afsluiting laatste thuiswedstrijd & mooi sponsornieuws

19-05-2024

Gelijkspel tegen Buitenpost, eten van Wanipa Thai en nieuw sponsorcontract met Covebo.

Lees bericht

Supporters bus naar Longa ’30

19-05-2024

Komende zaterdag gaat er een supportersbus naar de uitwedstrijd Longa’30 -  VVOG Harderwijk.
De wedstrijd begint om 18:00 uur. De bus vertrekt om 16:15 uur bij VVOG.

Lees bericht

Inschrijving KNVB nieuw seizoen

18-05-2024

Voor 18 juni 2024 moeten alle teams ingeschreven zijn bij de KNVB.

Nieuwsoverzicht Archief