Ook komend seizoen gaat supportersvereniging ZAVO busreizen naar de uitwedstrijden van VVOG Harderwijk organiseren!

6 Augustus 2023 / ZAVO

Algemene info

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen. Ook nu we een divisie lager voetballen!

Komend seizoen zullen we weer met Márion Reizen de uitwedstrijden van ons eerste gaan bezoeken. Om met de bus mee te kunnen, hoeft u geen lid van VVOG of de supportersvereniging ZAVO te zijn. Iedereen is welkom.

De KNVB heeft de zaterdag en zondagcompetitie samengevoegd en is VVOG ook genoodzaakt om 4 wedstrijden op zondag te spelen. Dit heeft ook consequenties voor de busreizen die we organiseren.

 

Informatie busritten seizoen 2023 – 2024

Het bestuur van de supportersvereniging ZAVO heeft besloten om alle zaterdag uitwedstrijden van VVOG Harderwijk een bus te laten rijden. Het gaat hierbij om 11 ritten. U kunt voor deze ritten een bus seizoenkaart aanschaffen. De seizoenkaart gaat voor ZAVO-leden 130 euro kosten, dus er zijn dan 3 ritten gratis. Niet leden betalen 165 euro. Deze prijs is inclusief een BBQ op een nader te bepalen tijdstip.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse buskaart aan te schaffen.

 

              · Een losse bus kaart voor ZAVO leden: €17,50 euro

· Geen lid van de ZAVO? Dan kost een rit: €20,00 euro

 

De zondag wedstrijden willen we ook graag met een supportersbus gaan bezoeken. Dit kan alleen als er voldoende animo is. Deze wedstrijden vallen dus niet onder de bus seizoenkaart. Het bestuur van supportersvereniging ZAVO zal twee weken voor aanvang van de zondag wedstrijden gaan inventariseren wie er mee willen rijden. Naar de uitwedstrijd naar TVC’28 op 3 september zal er geen bus rijden.

Voor deze ritten gelden de volgende prijzen, waarbij geldt, bij aanmelding ook direct betalen.

 

· Een losse bus kaart voor ZAVO leden: €17,50 euro

· Geen lid van de ZAVO? Dan kost een rit: €20,00 euro

 

Vertrektijden bus


De vertrektijden van de bus worden gepubliceerd op de website van VVOG en op de facebookpagina van de ZAVO. We vertrekken op tijd zodat we tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Op de langere afstanden maken we één of meerdere stops. Aan boord kunnen alcoholische en niet alcoholische dranken worden genuttigd. Bij alle reizen wordt er tevens voor een verloting en een versnapering gezorgd. Na de wedstrijden rijden we direct weer richting Harderwijk. De tijd van terugkomst is afhankelijk van de reisafstand. Vertrek en aankomst is op de parkeerplaats van het sportpark De Strokel.

 

Lidmaatschap ZAVO kost 15 euro per jaar.

 

Lees bericht

Trainer Jurjan Wouda door bij VVOG

09-12-2023

TC en bestuur zijn verheugd te kunnen melden dat Jurjan Wouda ook komend jaar voor de groep zal staan van het vlaggenschip van VVOG.

Lees bericht

Doelman Lars Reijnen naar VVOG

08-12-2023

VVOG is erin geslaagd om Lars Reijnen (19) aan te trekken.

Lees bericht

Oproep voor deelnemen aan het ACERBIS Oliebollentoernooi

08-12-2023

Er kan nog ingeschreven worden voor het traditionele oliebollentoernooi. Opgeven kan t/m 11 december.

Nieuwsoverzicht Archief