VVOG Harderwijk in vierde divisie D

30 Juli 2023 / Algemeen

VVOG Harderwijk in vierde Divisie D

 

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt van de vierde Divisie voor het seizoen 2023-2024. VVOG Harderwijk is ingedeeld in de nieuw te vormen vierde Divisie D. Zaterdag- en zondagverenigingen gaan vanaf dit seizoen samen.

Dit betekent in de praktijk dat principiële zaterdagverenigingen op zaterdag blijven spelen. Niet principiële verenigingen waar wij toebehoren, volgens de KNVB, zullen de uitwedstrijden tegen zondagverenigingen op zondag moeten spelen tenzij de zondagvereniging bereid is hun thuiswedstrijd naar de zaterdag te verplaatsen. Wanneer deze vasthouden aan de zondag dan zal VVOG Harderwijk op zondag moeten gaan spelen.

We hebben de zondagverenigingen benaderd en gesprekken gehad in goede sfeer. Be Quick 1887 wilde wel naar de zaterdag en tegen Longa ’30 spelen wij ook op zaterdag omdat deze uitwedstrijd in de laatste twee wedstrijden van het seizoen wordt gespeeld. De laatste twee wedstijden van de competitie dienen door de KNVB gelijktijdig en op zaterdag gespeeld te worden. Aanvangstijdsstip van deze wedstijden is 18.00 uur.

 

Zoals er nu naar uit ziet spelen wij vier uitwedstrijden op zondag en wel tegen Heino, ROHDA Raalte, TVC ’28 en MASV.

 

De indeling en wedstrijdprogramma is te lezen op https://www.vvog.nl/teams/senioren/1

Lees bericht

Sparen voor je club!

02-12-2023

Als lid of sponsor van VVOG Harderwijk kun je gebruik maken van een aantal voordelen waarmee je voor jezelf of voor de club kunt (be)sparen.

Lees bericht

Schrijf je in voor het enige, échte Allinq zaalvoetbaltoernooi!

02-12-2023

Op vrijdag 5 januari 2024 organiseert de toernooicommissie het traditionele Allinq zaalvoetbaltoernooi voor VVOG jeugdspelers uit de JO8, JO9, JO10 & JO11 in de Sypel Harderwijk.

Lees bericht

Afgelastingen 2 december

02-12-2023

Momenteel zijn de grasvelden niet bespeelbaar en zijn de wedstrijden in de ochtend op (natuur)gras afgelast.

Nieuwsoverzicht Archief