Martin Doornhof assistent-trainer

13 Juni 2023 / Algemeen

VVOG Harderwijk heeft Martin Doornhof (50) aangetrokken als assistent-trainer voor aankomend seizoen. Hiermee is de technische staf compleet, naast hoofdtrainer Jurjan Wouda en keeperstrainer Fabian Bouwman.

Martin is absoluut geen onbekend gezicht op De Strokel want hij komt er al sinds zijn jongste jeugd. Ook is hij trainer geweest binnen de jeugd en het tweede elftal, samen met Bert Hoeve. Daarnaast was hij tot dit seizoen medeverantwoordelijk voor de analyses van de aankomende tegenstanders.

De TC is verheugd met de komst van Martin en is van mening dat er een staf staat die zeer complementair is aan elkaar.

Martin kijkt er naar uit en is blij met zijn aanstelling: “door de gesprekken met de TC en zeker Jurjan ben ik nog enthousiaster geworden en heb ik alle vertrouwen in een zeer goede en prettige samenwerking met de staf en de selectie.”

Bestuur en TC zijn blij met de komst van Martin en wensen hem veel succes en plezier bij onze mooie club!

Lees bericht

Sint en z'n voetbalgekke Pieten bij VVOG

03-12-2023

Afgelopen week waren Sint en z'n Pieten bij VVOG!

Lees bericht

Sparen voor je club!

02-12-2023

Als lid of sponsor van VVOG Harderwijk kun je gebruik maken van een aantal voordelen waarmee je voor jezelf of voor de club kunt (be)sparen.

Lees bericht

Schrijf je in voor het enige, échte Allinq zaalvoetbaltoernooi!

02-12-2023

Op vrijdag 5 januari 2024 organiseert de toernooicommissie het traditionele Allinq zaalvoetbaltoernooi voor VVOG jeugdspelers uit de JO8, JO9, JO10 & JO11 in de Sypel Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief