VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

1 Juni 2023 / Algemeen

Dromen, durven, doen. Voor de meiden van de MO20-1 zijn dat niet zomaar 3 woorden. Zoals elk team droomde ook de MO20-1 aan het begin van het seizoen van een kampioenschap. Na de winterstop durfde het team dat ook naar elkaar uit te spreken en een paar weken geleden spraken ze zelfs af dat ze kampioen zouden worden. Ze moesten het alleen nog wel even doen.

Zaterdag was het dan eindelijk zo ver! In de toch wel brandende zon werd met 5-1 gewonnen van BAS uit Biddinghuizen en kon het feestje gevierd worden. Een fantastische beloning voor een seizoen keihard werken. De meiden hebben laten zien echt een team te zijn en zijn niet alleen voetballend maar ook persoonlijk gegroeid.

Buiten dat dit natuurlijk voor de meiden zelf hartstikke mooi is om mee te maken is het ook een mooie opsteker voor de club. De inspanningen rondom het meiden- en vrouwenvoetbal werpen zijn vruchten af en het kampioenschap van de MO20-1 is de spreekwoordelijke klap op de vuurpijl.

Ook enthousiast geworden? Mail dan meiden-vrouwen@vvog.nl en train een keer mee of help een handje in de organisatie.

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief