Coördinator oefenwedstrijden jeugd

16 Maart 2023 / Jeugd

Beste trainers/begeleiders,

Mijn naam is Johan Guljé en ik ga de rol van coördinator oefenwedstrijden voor de jeugd op mij nemen. Mijn zoon Tygo is 3,5 jaar geleden begonnen bij de dolfijntjes, sinds dit seizoen speelt hij in de JO8 en ben ik betrokken als trainer/begeleider. Voor ons team ben ik actief geweest met het organiseren van oefenwedstrijden en einde seizoen spelen we op eigen initiatief een ‘mini toernooi’ op de club. Ik begreep dat de functie coördinator oefenwedstrijden binnen VVOG al jaren niet meer is ingevuld. Om die reden heb ik mij aangemeld om hier een bijdrage aan te leveren. 

Ik zal de binnenkomende verzoeken van andere verenigingen voor oefenwedstrijden coördineren voor de verschillende jeugdteams. Graag wil ik jullie ook helpen/ondersteunen bij het zelf regelen van oefenwedstrijden en het vinden van een geschikte tegenstander. Dit zal voornamelijk gericht zijn als voorbereiding op het nieuwe seizoen en tijdens de winterstop. Jullie kunnen dit als team natuurlijk ook volledig in eigen hand houden en zelf regelen zoals jullie dit nu ook al doen. 

Ik zal met een aantal clubs in de buurt contact zoeken om voorbereidingswedstrijden voor de geïnteresseerde jeugdteams te organiseren op één van de vrije zaterdagen voorafgaand aan de start van de competitie(s). Richting het nieuwe seizoen en na publicatie van de nieuwe teamindelingen kunnen we daar gericht mee aan de slag. Wel is het voor mij prettig om op redelijk korte termijn te weten of daar voldoende animo voor is. 

Mochten jullie als team voor het lopende seizoen nog interesse hebben om deel te nemen aan één of meer toernooien (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren of de ‘seizoenafsluiters’ in de maand juni) dan kijk ik graag even met jullie mee. Ik verneem dan graag voor welk team, voor welke dag(en), het gewenste speelniveau en de maximale reistijd. 

Wanneer jullie als team niet benaderd willen worden voor oefenwedstrijden (om welke reden dan ook) geef dit gerust aan zodat ik daar rekening mee kan houden. Het zal even zoeken worden naar een goede en passende manier van communicatie richting jullie. Ik probeer de berichten uiteraard tot een minimum te beperken.

VVOG heeft een aantal kaders/richtlijnen aangegeven mbt oefenwedstrijden; 
 

  • Oefenwedstrijden door de week kunnen niet op ons eigen complex worden gespeeld vanwege een tekort aan velden en/of vrijwilligers (scheidsrechters, wedstrijdsecretaris, kantine etc). 
     
  • Wanneer je op eigen gelegenheid een wedstrijd regelt sluit dit dan altijd (liefst vooraf) kort met de wedstrijdsecretaris m.b.t. de beschikbaarheid van velden en indeling kleedkamers.  
     
  • Oefenwedstrijden ‘uit’ ook graag doorgeven aan het wedstrijdsecretariaat of aan mij. Vanuit de vereniging is er graag zicht op welke teams er waar en wanneer spelen. Ook kunnen wij er dan zorg voor dragen dat de wedstrijden op de website en in sportlink komen te staan. 
     
  • Als team blijf je zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een scheidsrechter (indien van toepassing) bij de bekende personen binnen de vereniging. 

Voor vragen of opmerkingen ben ik bij voorkeur per e-mail bereikbaar; oefenwedstrijd@vvog.nl.

 
Met sportieve groet,
 
Johan Guljé 
Coördinator oefenwedstrijden jeugd VVOG Harderwijk
Lees bericht

Trainer Jurjan Wouda door bij VVOG

09-12-2023

TC en bestuur zijn verheugd te kunnen melden dat Jurjan Wouda ook komend jaar voor de groep zal staan van het vlaggenschip van VVOG.

Lees bericht

Doelman Lars Reijnen naar VVOG

08-12-2023

VVOG is erin geslaagd om Lars Reijnen (19) aan te trekken.

Lees bericht

Oproep voor deelnemen aan het ACERBIS Oliebollentoernooi

08-12-2023

Er kan nog ingeschreven worden voor het traditionele oliebollentoernooi. Opgeven kan t/m 11 december.

Nieuwsoverzicht Archief