Nieuws van het keepersfront: Hoogewoning en Bouwman blijven bij VVOG

8 Maart 2023 / Algemeen

Manuel Hoogewoning (32) heeft toch besloten om bij VVOG te blijven. Eerder leek het erop dat de sluitpost uit IJsselstein het bij één seizoen zou laten ondanks dat hij het verder goed naar zijn zin heeft bij de Groenen. Gelukkig is in zijn werksituatie het een en ander veranderd, waardoor VVOG beter in het schema past. Manuel over zijn verlenging: “Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar ik ben blij dat ik doorkan bij VVOG. Ik sta dit seizoen lekker te keepen en heb het verder prima naar mijn zin ondanks de matige resultaten van de laatste tijd. We gaan er alles aan doen om de negatieve spiraal om te keren.”

Ook goed nieuws over Fabian Bouwman (48). De oud-doelman die in de periode 98/99 tot en met 2010/11 onder de lat stond bij VVOG (met 1 seizoen Spakenburg tussendoor) heeft het goed naar zijn zin als keeperstrainer en zal ook komend seizoen de keepers van de A-selectie onder zijn hoede nemen. De Nijkerker gaat daarmee zijn tweede seizoen in als keeperstrainer op de Strokel, daar waar hij eerder deze functie al vervulde bij competitiegenoot Sparta Nijkerk.

De TC is blij dat deze twee klasbakken doorgaan bij VVOG en wenst beide heren ook komend seizoen veel plezier op de Strokel.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief