Ook Mulder naar VVOG

25 Februari 2023 / Algemeen

Linker centrale verdediger Floris Mulder (27) zal komend seizoen voor VVOG uitkomen. Daarmee is hij na Joshua Patrick de tweede speler van Sportlust ‘46 die de oversteek naar VVOG zal maken.

Floris Mulder heeft in de jeugd gespeeld voor Ajax, Volendam en Argon en bij de senioren bij Ter Leede, Eemdijk en de laatste vier seizoenen bij Sportlust ‘46. Met de Woerdense club strijdt hij nog volop voor het kampioenschap in de derde divisie.

“Floris is een goed voetballende linksbenige verdediger die doorgaans als centrale verdediger speelt. Hij heeft overzicht, is een prima kopper, tactisch sterk en heeft veel oog voor de restverdediging”, aldus tc-lid Laurens Sloot. 

In het dagelijks leven organiseert Floris veel evenementen en sportieve activiteiten voor Scopo Atletico dat als missie heeft om mensen meer te laten bewegen en zo een gezondere toekomst te geven. Daarvoor heeft Floris de opleiding Sportmanagement gevolgd.

Floris over zijn overgang naar VVOG: “Ik ken de club vanuit de derde divisie, want we hebben regelmatig tegen elkaar gevoetbald. Ik kijk er naar uit om in Harderwijk te laten zien wat ik in mijn mars heb en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het team. VVOG is een mooie club op een prachtig complex met veel potentie.”

De TC is blij met de keuze van Floris voor VVOG en wenst hem veel plezier en succes op De Strokel.

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief