Zaterdag 4 maart: de derde helft met Roy Otters

16 Februari 2023 / Algemeen

Na de wedstrijd van VVOG Harderwijk tegen GVVV zal Roy Otters de kantine weer op zijn kop gaan zetten.
 

U vraagt zich af wie Roy Otters is?
Roy Otters is een zanger die volop door het land toert als beroeps muzikant, entertainer en met zijn live accordeon het dak van uw feest blaast. Met een repertoire van meer dan 600 nummers, Nederlands, Engels, Duits enz. krijgt u de avond van uw leven. Vele mensen zijn u al voorgegaan met veel succes op bruiloften, feesten verjaardagen, tuinfeesten of gewoon bij u thuis, alles is mogelijk. Roy is bekend geworden destijds met het tv-programma Bloed zweet en tranen van SBS6 (eerste seizoen) en sindsdien is de trein niet meer te stoppen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring is een topfeest gegarandeerd!

 

 U blijft toch ook nog even in de kantine om gezellig een drankje te doen en even lekker mee te swingen.

 

Groet,

Bestuur supportersvereniging ZAVO

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief