Snijders gaat voor seizoen 8 bij vlaggenschip VVOG

21 Januari 2023 / Algemeen

Jeffrey Snijders gaat door bij VVOG, daarmee gaat de rechtsback uit de Keistad zijn 8e seizoen in bij de hoofdmacht van de Groenen.

Snijders (27) sloot in het seizoen 16/17 aan bij VVOG, in eerste instantie als middenvelder omdat hij daar vaak speelde bij AFC Quick 1890. Geleidelijk vond hij rechts achterin zijn stek, maar zijn aanvallende kwaliteiten is hij nooit vergeten. Als er even ruimte is stoomt hij op naar voren om een mooie voorzet af te leveren of de 1-2 aan te gaan om nog meer gevaar te stichten bij de tegenstander. Inmiddels staat de teller al op 175 officiële wedstrijden voor het vlaggenschip van VVOG en daarmee mag hij met recht een ‘routinier’ genoemd worden. Een heel mooi aantal ook gegeven de twee coronajaren waarbij de competitie vroegtijdig werd afgebroken.

De TC is blij met de contractverlenging van Jeffrey en wenst hem ook komend seizoen veel plezier en sportief succes op De Strokel.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief