Snijders gaat voor seizoen 8 bij vlaggenschip VVOG

21 Januari 2023 / Algemeen

Jeffrey Snijders gaat door bij VVOG, daarmee gaat de rechtsback uit de Keistad zijn 8e seizoen in bij de hoofdmacht van de Groenen.

Snijders (27) sloot in het seizoen 16/17 aan bij VVOG, in eerste instantie als middenvelder omdat hij daar vaak speelde bij AFC Quick 1890. Geleidelijk vond hij rechts achterin zijn stek, maar zijn aanvallende kwaliteiten is hij nooit vergeten. Als er even ruimte is stoomt hij op naar voren om een mooie voorzet af te leveren of de 1-2 aan te gaan om nog meer gevaar te stichten bij de tegenstander. Inmiddels staat de teller al op 175 officiële wedstrijden voor het vlaggenschip van VVOG en daarmee mag hij met recht een ‘routinier’ genoemd worden. Een heel mooi aantal ook gegeven de twee coronajaren waarbij de competitie vroegtijdig werd afgebroken.

De TC is blij met de contractverlenging van Jeffrey en wenst hem ook komend seizoen veel plezier en sportief succes op De Strokel.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Lodeweges per direct naar Ajax

02-02-2023

Het voetballeven kan verrassende wendingen nemen. Zaterdag zat Dwight Lodeweges nog op de bank bij VVOG - Urk, aanstaande zondag assisteert hij John Heitinga bij de wedstrijd van Ajax tegen sc Cambuur. 

Lees bericht

Meiden voetbalschool vanaf 17 februari

31-01-2023

Kom jij ook je techniek verbeteren? Vanaf vrijdag 17 februari is er elke maand een meiden voetbalschool!

Lees bericht

Toegang Jeugd GRATIS bij Derby DVS'33 - VVOG

30-01-2023

Volgende week zaterdag 4-2-2023 is het weer zover: de derby DVS'33 Ermelo - VVOG Harderwijk!

Nieuwsoverzicht Archief