Financieel coach Mirac stelt zich voor

4 Januari 2023 / Algemeen

Hoi voetbal liefhebbers,

Ik ben Mirac, 26 jaar oud en ik werk bij de ING als Financieel Coach in Harderwijk.
Dit doe ik al 3 jaar met veel plezier. Naast mijn functie Financieel Coach ga ik nu ook starten als Financieel Contactpersoon. Dit doe ik vrijwillig naast de ING.

ING is een jaar of 4 geleden begonnen met het wijzen van klanten met (mogelijke) geldzorgen op de beschikbaarheid van hulp. Er is namelijk veel hulp voor mensen met financiële problemen en er zijn veel voorzieningen voor mensen met een krappe beurs. Veel mensen weten dit alleen niet en het is vaak ook niet duidelijk welke hulp past bij hun situatie en op welke voorzieningen ze recht hebben. We hebben het op dat gebied best wel ingewikkeld gemaakt in Nederland. Gelukkig zijn er tools die overzicht creëren in de beschikbare hulp en voorzieningen. Het tool die overzicht heeft gecreëerd in de beschikbare hulp heet Geldfit, het tool die overzicht heeft gecreëerd in beschikbare voorzieningen heet De Voorzieningenwijzer. We zijn met deze tools gaan samenwerken om onze klanten met geldzorgen op een eenvoudige, laagdrempelige en anonieme manier toe te leiden naar hulp die past bij hun situatie.

Hierbij wil ik als Financieel Contactpersoon van VVOG mensen helpen die geldzorgen hebben. Ik kom graag in gesprek en wil graag kijken hoe ik de mensen met geldzorgen kan begeleiden naar de juiste instantie of hulp. Wil je meer info? Bekijk de website van de ING.

https://www.ing.nl/particulier/sponsoring/voetbal

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur een mail naar: mirac.uzun@ing.com

Dan zal ik z.s.m. contact opnemen. 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief