Het nieuwe wedstrijd tenue is zaterdag geïntroduceerd

23 November 2022 / Algemeen

Wie zaterdag de wedstrijd van ons eerste elftal heeft bezocht is het opgevallen dat het nieuwe wedstrijdtenue is geïntroduceerd. We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het er en kunnen we het shirt wat in het voorjaar op de meeste stemmen kon rekenen kunnen aanschouwen.

De eer om het nieuwe tenue als eerste te dragen viel geheel ten deel aan de mannen van het eerste elftal. Het vlaggenschip van de vereniging kwam iets voor half drie uit de kleedkamer en verraste het aanwezige publiek met het nieuwe tenue. We kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat ook de tegenstander onder de indruk was van het stoere shirt. Het shirt is op de linker borst voorzien van ons clublogo met daaronder de Harderwijkse en Nederlandse vlag. Als je al niet trots was om in het groene shirt te spelen dan ben je het nu wel.

Als we naar het resultaat van zaterdagmiddag kijken dan kunnen we stellen dat onze jongens zich er lekker in voelden. Ook onze keeper straalde in zijn nieuwe gele pak. Winst op DOVO en de wijze waarop geeft vertrouwen. Op het shirt staat ook onze nieuwe shirtsponsor voor één jaar. Het is New York Pizza van de Nassaulaan. Eigenaar Luuk Sloot, voormalig jeugdspeler van onze club verklaarde eerder al trots te zijn om zijn bedrijfsnaam op het shirt van zijn cluppie te zien .

In het veilingmagazine staat een artikel over Luuk. Wie het interview nog niet heeft gelezen kan op onze website de link naar het digitale magazine vinden met daarin het verhaal van Luuk.

De overige teams zullen (zeer) binnekort door onze kleding coördinator geïnformeerd worden wanneer ze hun nieuwe outfit kunnen afhalen.

Foto's gemaakt door Jaap Hop

Lees bericht

Trainer Jurjan Wouda door bij VVOG

09-12-2023

TC en bestuur zijn verheugd te kunnen melden dat Jurjan Wouda ook komend jaar voor de groep zal staan van het vlaggenschip van VVOG.

Lees bericht

Doelman Lars Reijnen naar VVOG

08-12-2023

VVOG is erin geslaagd om Lars Reijnen (19) aan te trekken.

Lees bericht

Oproep voor deelnemen aan het ACERBIS Oliebollentoernooi

08-12-2023

Er kan nog ingeschreven worden voor het traditionele oliebollentoernooi. Opgeven kan t/m 11 december.

Nieuwsoverzicht Archief