3 oktober Goede start training KNVB voor jeugdtrainers

12 September 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

Beste Trainer,

De eerste trainingen zitten erop, de spelers zijn dolenthousiast dat ze weer mogen voetballen en de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is al gespeeld. Voor jou en de andere trainers van VVOG Harderwijk staat het zorgen voor zoveel mogelijk voetbalplezier bij de jeugd opnieuw bovenaan de prioriteitenlijst.
De KNVB biedt hier ook komend seizoen graag weer ondersteuning bij, bijvoorbeeld met het Welkomstprogramma jeugdtrainers bij VVOG Harderwijk.
Met de bijbehorende Aftrapmodule helpen we alle startende en ongeschoolde jeugdtrainers op weg door hen in één avond mee te nemen in het begeleiden van jeugdspelers bij trainingen en wedstrijden. (Hierover lees je meer in de onderstaande link)

Welkomstprogramma jeugdtrainers

Met de start van het voetbalseizoen zien we elk jaar veel nieuwe jeugdtrainers langs de lijn. De één staat er met de ambitie om uiteindelijk bondscoach te worden, de ander om lekker met zoon of dochter op pad te zijn. Wat de ambitie ook is: om alle startende en/of ongeschoolde jeugdtrainers nog beter te ondersteunen, is het Welkomstprogramma jeugdtrainers ontwikkeld. De Aftrapmodule is hier een belangrijk onderdeel van. Hiermee krijgen onze trainers een goede start!
En het mooie is…je hoeft niet ver te reizen want het Welkomstprogramma is gewoon te volgen bij VVOG Harderwijk.

Lees meer hierover en geef je op via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/goedestart

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief