Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

21 September 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

Ook dit jaar heeft VVOG Harderwijk zich aangemeld voor deze mooie actie. Zoals je wellicht hebt gezien zijn wij druk bezig om de parkeergelegenheid bij onze club te verbeteren. Een eigen plek voor de scooters, een betere ingang voor de fietsers en meer parkeergelegenheid voor auto’s. Hiermee realiseren wij een veiligere omgeving voor onze leden en bezoekers om het sportpark van VVOG Harderwijk. Veiligheid gaat namelijk voor alles! Met deze financiële bijdrage willen wij deze mooie aanpassing bekostigen.

Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar weer de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. Jouw stem is dus geld waard en hopelijk kies je ervoor om op VVOG te stemmen.

Hoe werkt het?

Vanaf 5 september tot 27 september kun je stemmen op VVOG Harderwijk. Stemmen doe je online via de Rabobank app of op je smartphone of via Rabobank mobiel bankieren op je pc, laptop of tablet. Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Zoek dan onze vereniging VVOG Harderwijk en stem daarop. Lukt dat niet loop dan bij het Rabobank kantoor in Harderwijk.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 27 september 2022) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Succes en we hopen natuurlijk op veel stemmen voor VVOG Harderwijk

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief