Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

4 Juli 2022 / Algemeen

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Op 14 juli is de eerste training van de vernieuwde selectie. Op dinsdag 26 juli speelt het team van Dwight Lodeweges de eerste oefenwedstrijd. VVOG neemt het in Beverwijk op tegen RKVV DEM. DEM komt uit in de Derde Divisie Zondag en in het verleden speelde VVOG al eens in de KNVB-Beker tegen de Beverwijkers. Op zaterdag 30 juli speelt VVOG wederom een uitwedstrijd: tegen het Amsterdamse AFC. De wedstrijd op het schitterende sportcomplex van AFC begint om 12:00 uur.

De geplande oefenwedstrijd tegen SDC Putten op 2 augustus gaat niet door. VVOG hervat de oefencampagne op zaterdag 6 augustus met een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. Zowel AFC als HHC draaiden het afgelopen seizoen mee in de top van de Tweede Divisie. VVOG neemt het in de voorbereiding dus op tegen tegenstanders van formaat.

Op 20 augustus start VVOG de competitie met een uitwedstrijd tegen promovendus RKAV Volendam. De altijd spetterende derby’s tegen onze buren uit Ermelo vinden plaats op zaterdag 10 september 2022 (thuiswedstrijd) en op 4 februari 2023 (de return in Ermelo).

Lees bericht

Let op: 20 augustus Uitgifte Jeugdpassen en trainingspakken trainers!

15-08-2022

De ledenpas is zaterdag 27 augustus al nodig voor de wedstrijd VVOG - Staphorst.

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Nieuwsoverzicht Archief