Vuurvreter erbij voor VVOG

15 Juni 2022 / Algemeen

Vlak voor het sluiten van de transfertermijn is VVOG er in geslaagd om een zeer talentvolle aanvaller toe te voegen aan de selectie voor komend seizoen.

Lammert Roossien (20) woont in Wenum-Wiesel en speelde in de jeugd bij onder andere KCVO Vaassen en CSV Apeldoorn. In 2018 maakte hij de overstap naar de jeugd van FC Twente en dit seizoen mocht hij bij de voorbereiding al even aansluiten bij de A-selectie van FC Twente en speelde hij zijn competitiewedstrijden bij het combinatieteam van FC Twente/Heracles O21. Lammert is fysiek sterk, vrij compleet en heeft een neus voor de goal. Het liefst komt hij uit in de spitspositie of vlak daarachter. 

Afgelopen dinsdag was hij al op De Strokel te vinden toen hij met zijn familie naar VVOG - Feyenoord keek en zo heeft hij al een indruk kunnen krijgen van veel van zijn toekomstige teamgenoten. Lammert kijkt uit naar het avontuur in Harderwijk: “VVOG is een mooie club om voor te mogen spelen en een goede stap in mijn ontwikkeling. Ik kijk er met veel plezier naar uit en hoop veel van mezelf te kunnen laten zien.”

Bestuur en TC wensen Lammert veel plezier bij VVOG en verwachten dat hij een mooie volgende stap kan maken in zijn ontwikkeling.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief