Vuurvreter erbij voor VVOG

15 Juni 2022 / Algemeen

Vlak voor het sluiten van de transfertermijn is VVOG er in geslaagd om een zeer talentvolle aanvaller toe te voegen aan de selectie voor komend seizoen.

Lammert Roossien (20) woont in Wenum-Wiesel en speelde in de jeugd bij onder andere KCVO Vaassen en CSV Apeldoorn. In 2018 maakte hij de overstap naar de jeugd van FC Twente en dit seizoen mocht hij bij de voorbereiding al even aansluiten bij de A-selectie van FC Twente en speelde hij zijn competitiewedstrijden bij het combinatieteam van FC Twente/Heracles O21. Lammert is fysiek sterk, vrij compleet en heeft een neus voor de goal. Het liefst komt hij uit in de spitspositie of vlak daarachter. 

Afgelopen dinsdag was hij al op De Strokel te vinden toen hij met zijn familie naar VVOG - Feyenoord keek en zo heeft hij al een indruk kunnen krijgen van veel van zijn toekomstige teamgenoten. Lammert kijkt uit naar het avontuur in Harderwijk: “VVOG is een mooie club om voor te mogen spelen en een goede stap in mijn ontwikkeling. Ik kijk er met veel plezier naar uit en hoop veel van mezelf te kunnen laten zien.”

Bestuur en TC wensen Lammert veel plezier bij VVOG en verwachten dat hij een mooie volgende stap kan maken in zijn ontwikkeling.

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief