Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17 Mei 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Met trots presenteren we de drie speciaal ontworpen wedstrijd-shirts. De kledingcommissie is benieuwd naar jouw voorkeur. Het is inmiddels een goede gewoonte geworden om de leden te laten me beslissen over het nieuwe wedstrijd-shirt. Maak dus van de gelegenheid gebruik om aan te geven welk shirt jij het mooiste vindt. Het gekozen shirt is het shirt waar alle teams de komende 3 seizoenen in gaan spelen. Inmiddels kan er niet meer gestemd worden. De uitslag wordt binnenkort bekend gemaakt.

Shirtsponsoring
Verschillende ondernemers hebben inmiddels hun interesse getoond en een plekje op het nieuwe shirt geclaimd. Er zijn al plekken bezet maar ook nog wat mooie plekken open. Wil je hier mee over weten neem dan contact op met  Henk Hakvoort of Antonio Vivas. Grijp deze kans want de sponsoring is voor de duur van drie seizoen en met zoveel teams draagt dat behoorlijk bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Daarnaast laat je zien dat je staat voor sportiviteit en steun je onze vereniging.

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief