Succesvolle Ajax-clinic!

6 Mei 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

En toen was het zover! 84 jeugdspelers hadden zich al lange tijd verheugd op de Ajax-clinic die bij VVOG Harderwijk gegeven zou worden.
Al vroeg kwamen de eerste deelnemers op het sportpark, nerveus en niet goed geslapen.
Want hoe spannend is het om een training te krijgen van de trainers van Ajax?

De spanning zorgde er niet voor dat het enthousiasme minder was want het werd een fantastische dag! In het mooie zonlicht lag het sportpark er prachtig bij en werden de deelnemers getrakteerd op diverse trainingsoefeningen die het Ajax-niveau hadden.

Tussentijds werd er ook genoten van een heerlijke lunch die door Jan Jansen was klaargemaakt. Aan het eind van de dag kreeg elke deelnemer naast een fantastisch gevoel ook een certificaat en een Ajax-bidon mee als bewijs van hun goede inzet tijdens deze clinic.

We kunnen alleen maar zeggen dat dit een geslaagde dag was. De deelnemers maar ook de ouders hebben genoten van een sportieve en leerzame dag. Maar vooral het plezier was aanwezig en daar gaat uiteindelijk om.

Dank aan de trainers van Ajax voor de fantastische begeleiding van de deelnemers. Ook de trainers waren zeer enthousiast over de faciliteiten en organisatie van VVOG Harderwijk en hebben aangegeven dat ze graag willen terugkomen om weer zo’n mooi evenement te organiseren. Wij kunnen dit alleen beamen en gaan daar zeker aan werken.

Ajax Clinic 4 mei

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief