Team Communicatie & PR is op zoek naar versterking voor ons team!

29 April 2022 / Algemeen

 

 

Team Communicatie & PR verzorgt bij VVOG de communicatie van de vereniging op de website, narrowcasting (beeldschermen in de kantine en business home) en het LED score bord. Verder nemen we deel van projecten/acties die vanuit de vereniging worden georganiseerd.

 

Binnen het team houden een aantal zich bezig met beheer/onderhoud van de website zelf, anderen zorgen dat verzoeken vanuit de vereniging worden nagekeken en geplaatst op de website/socials. Verder is er iemand die zich met name richt op maken filmpjes/berichten op de socials (bijv. als de derby tegen DVS op programma staat).

 

Op dit moment doen we dit moment met z’n zevenen. Maar hulp kunnen we zeker nog gebruiken.

 

Wie zoeken we?

 

Iemand die een beetje handig is met computers om de berichten/informatie/filmpjes op onze narrowcasting en LED-scorebord aan te passen en klaar te zetten. Als je ook nog eens handig bent met bent met editten komt dat helemaal goed uit. Bijkomend voordeel, je kunt het allemaal eigenlijk vanuit huis doen en de tijd die je eraan kwijt bent valt reuze mee.

 

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om deel uit te gaan maken van team Communicatie & PR stuur dan een mail naar vrijwilligers@vvog.nl. Of misschien ken je wel iemand voor wie dit iets is, breng dan onze oproep gerust bij hem/haar onder de aandacht (misschien wel iets voor iemand die studie communicatie volgt)

 

Wil je toch wat meer informatie neem dat contact op met Marco Meijer (tel. 06-46206948)

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief