Sponsoren steken de 17-1 in het nieuw

28 Maart 2022 / Algemeen

De jongens van onder de 17-1 die uitkomen in de 7e divisie en hun best doen om in het voorjaar te promoveren zijn dit jaar helemaal voorzien van nieuwe kleding.
Dit is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Restaurant Basiliek, Hairstyling Liane en Greensafetyrail.

Restaurant de Basiliek,

Begonnen in 2006 en in 2007 onderscheiden door Michelin met 1 ster.
Ons restaurant ken een informele sfeer, waarin gezelligheid, plezier en je thuis voelen voorop staat.
We hebben een ruime wijnkaart die internationaal is erkend door WinSpectator en daarmee behoren we tot een select gezelschap op de wereld met de meest bijzondere wijnkaart.
Het aantal zitplaatsen is 30. Wij koken ambachtelijk, met liefde en respect voor de natuur. Samen met onze 14-tallige brigade doen wij ons best u een plezierige avond te bezorgen.

Vrolijke en culinaire groet,

Rik Jansenma
Patron Cuisinier

Hairstyling Liane,

Ik ben Liane Foppen -de Haan.
Dit jaar heb ik het team van mijn zoon gesponsord met mooie inloopshirts. En ik ben al 12 jaar de trotse eigenaar van HAIRSTYLING LIANE dat te vinden is op de Vondellaan 217 te Harderwijk. Ik zit al 27jaar met heel veel plezier in het kappersvak .
Het is een kleinschalige kapsalon waar iedereen welkom is.

Greensafetyrail

In 2021 ben ik voor mezelf begonnen nadat ik 17 jaar bij het spoor heb gewerkt en 13 jaar als hovenier. Ik ben in te huren als veiligheidsman bij het spoor, maar als u vind dat de tuin aan vervanging toe is kunnen we samen kijken wat mogelijk is en maken we er wat moois van!

Ik ben te bereiken op het volgende nummer 06-11388453 en voor meer vragen kunt u altijd even een mail sturen naar info@greensafetyrail.nl.

sponsor JO17-1

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief