Pashouders gratis toegang bij de wedstrijden van VVOG 1

9 Maart 2022 / Algemeen

Pashouders gratis toegang bij de wedstrijden van VVOG 1.

 

 

Aanstaande zaterdag verwachten we weer veel publiek bij de derby tegen DVS. Heb je een geldige entree pas neem die dan mee!

 

Aanstaande zaterdag ontvangen we onze buren en hopen we met elkaar een mooie voetbalmiddag te beleven.

De jeugd van DVS’33 heeft weer gratis toegang. Voor de jeugd en overige leden van onze eigen vereniging geldt dat de entree eveneens gratis is maar wel onder vertoon van een geldig leden- of vrijwilligerspasje. We hebben de afgelopen wedstrijden toch weer oude ledenpasjes ingenomen en discussies gehad met bezoekers en vrijwilligers die veronderstelde geen pasje nodig te hebben om binnen te komen.

 

We willen met klem benadrukken dat iedereen die in bezit is van een leden of andere pas deze bij de entree moet tonen. Het is voor onze stewards niet te doen om alle leden en vrijwilligers te herkennen of op hun blauwe ogen te geloven. Om die reden zijn we genoodzaakt vanaf zaterdag een strenger entree beleid te voeren. Maak het onze vrijwillige stewards niet onnodig lastig en toon een geldige pas als je meent geen kaartje te hoeven kopen. Namens het team alvast hartelijke dank.

 

Zaterdag kunnen we m.b.t. het toezicht en organisatie rondom de wedstrijd wat extra handjes gebruiken. Op de foto de vaste stewards en de mannen die het team onlangs kwamen ondersteunen. Die hadden een leuke middag en hebben toegezegd bij gelegenheid wel een keer vaker te willen helpen. Mannen klasse!!

 

Wil jij Toezicht & Veiligheid ook eens komen helpen, spreek dan één van de stewards aan of stuur een mail naar vrijwilligers@vvog.nl

 

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief