TC-nieuws: Dreamteam gaat ook door!

27 Januari 2022 / Algemeen

Daar waar de ogen vaak gericht zijn op spelers die komen, blijven of gaan, daar is het werk achter de schermen minstens zo belangrijk. En VVOG kan wat dat betreft met trots melden dat er vele mensen achter de schermen zijn die iets doen voor de club, of dat nou werk in de kantine is, het schoonmaken van de kleedkamers, het uitvoeren van reparaties of het organiseren van een veiling. Het is het cement van een vereniging.

 

Het bestuur en de TC is er dan ook trots op dat de A-selectie en de trainersstaf ook komend jaar ondersteund wordt door het volgende topkwartet:

Goossen Luytjes

Als teammanager is Goossen het verlengstuk van de technische staf naar de spelersgroep en de andere afdelingen binnen VVOG. Eigenlijk is Goossen van alles op de hoogte en voor iedereen bereikbaar. Alles wat geregeld, gecoördineerd en/of afgestemd dient te worden komt aan hem voorbij. Daar ligt ook zijn passie. Zaken oppakken van A tot en met Z om anderen te ontzorgen. Uiteraard doet hij dat niet alleen want het is een proces waar iedereen aan deelneemt van trainer tot speler, van bestuur tot kantinemedewerker. Komend seizoen wordt voor hem alweer het 8e seizoen als teammanager. Goossen is ook superblij dat Freek met zijn assistenten er ook nog een jaar aan vast knopen. De enthousiaste samenwerking onderling gaat als vanzelf geeft hij aan. 

Freek Hoogezand

Freek is als hoofd-materiaalman verantwoordelijk voor de gehele kledinglijn en alle benodigde materialen. De naam Freek hoor je vaak door de kleedkamer want links en rechts wordt er nog weleens een kledingstuk vergeten. En dan is daar altijd Freek die het kleding- en materialenhok erbij heeft staan als een ware showroom en een ieder in zijn behoefte voorziet. Freek is ook diegene die ervoor zorgt dat op wedstrijddagen alles klaarligt als spelers binnenkomen. Freek is dan ook het aanspreekpunt richting kledingsponsor. Vaak op zaterdag als eerste aanwezig en als laatste weg. Doordeweeks heeft Freek de werkzaamheden uitbesteed aan Wim ten Hove en Peter Bensing.

Wim ten Hove  

Als assistent-materiaalman is Wim voornamelijk doordeweeks op de trainingsavonden aanwezig om zijn functie uit te voeren. Beginnend met een bak koffie en een welkom woord voor iedereen zorgt hij ervoor dat de materialen klaarstaan voor de training. Ook het enthousiasme van Wim is door de hele vereniging terug te vinden. Eigenlijk zie je Wim overal. Veilingteam, hier en daar een sponsor binnenhalen, beetje snoeien buitenom. Ook altijd in de weer voor onze mooie club. Niks is Wim te gek.

Peter Bensing 

Ook Peter is (senior) assistent-materiaalman en doordeweeks terug te vinden in- en om het kleedkamergebouw van de selectie. Geheel op eigen wijze, maar met 100% betrokkenheid zorgt hij er ook voor dat een ieder in zijn gemakken wordt voorzien. En is Peter niet in de kleedkamer dan is hij wel te vinden in het sponsorhome die hij van de nodige hapjes en sapjes voorziet. Ook Peter is dus actief op meerdere fronten en op wedstrijddagen altijd in de buurt van Rino te vinden. 

Dank toppers dat jullie blijven bij onze mooie club!

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief