Selectienieuws: Zaka zoekt speeltijd, Eggink sluit aan

22 Januari 2022 / Algemeen

Zakaria Fadilli (24) heeft in het gesprek met de tc aangegeven op zoek te gaan naar een andere club. Zakaria is er een van ‘eigen kweek’ en zit sinds het seizoen 17/18 bij de A-selectie van VVOG. Tot op heden speelde hij 41 officiële wedstrijden voor de groen-witten. De fysiek sterke en sobere verdediger vindt dat het tijd wordt om zich aan te sluiten bij een club waar hij een paar goede seizoenen kan draaien met veel speeltijd. Hoewel de tc graag met Zaka verder was gegaan hebben zij begrip voor zijn wens om meer aan spelen toe te komen. Wij wensen Zaka veel succes met de zoektocht naar een nieuwe club en hopen hem in de toekomst weer eens terug op de Strokel te zien! 

Keeperstalent Thijs Eggink maakt stap naar de A-selectie

Thijs Eggink, de doelman van de onder 19-1, wordt komend seizoen toegevoegd aan de A-selectie. Onder leiding van keeperstrainer Fabian Bouwman verwachten wij dat hij zijn vele kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Thijs is een rasechte VVOG’er die al vanaf de jongste jeugd bij VVOG onder de lat staat. De tc is blij een talent uit de eigen jeugdopleiding toe te kunnen voegen aan de A-selectie en hoopt dat hij de komende jaren grote stappen gaat maken.

Eerder werd via de media al bekend gemaakt dat Jake Wollgarten zijn verblijf bij VVOG beperkt tot één seizoen en komend seizoen verkast naar Sparta Nijkerk. De atletische en ambitieuze verdediger hoopt met de Spartanen de stap naar de tweede divisie te kunnen maken. Wij wensen Jake veel succes met deze overstap en hopen dat hij komend half jaar nog flink wat van zijn kwaliteiten op de Strokel laat zien.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief