Wouter Polhoud niet door bij VVOG

12 Januari 2022 / Algemeen

In goed overleg tussen Wouter Polhoud (23) en de TC hebben we afgesproken dat Wouter aan eind van dit seizoen VVOG gaat verlaten. Het is voor beide partijen geen makkelijke keuze geweest. Wouter zit sinds het seizoen 18/19 bij de A-selectie van VVOG en regelmatig heeft hij ook onder de lat gestaan, maar tot vaste 1e doelman wist hij tot nu toe niet helaas uit te groeien. De TC is van mening dat het in deze fase van zijn carriere belangrijk is om voldoende ‘vlieguren’ te maken als doelman en heeft Wouter dan ook geadviseerd om een vereniging in de regio te zoeken waar hij ruim baan krijgt om zich als eerste doelman te ontwikkelen.

Wij danken Wouter voor zijn passie voor VVOG en wensen hem veel succes bij de volgende stappen in zijn carrière. En wie weet zien wij Wouter in de toekomst weer eens terug op De Strokel.

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief