Jordi Roelofsen terug op het oude nest

2 Januari 2022 / Algemeen

VVOG heeft Jordi Roelofsen (26) aangetrokken als assistent-trainer voor komend seizoen. Daarmee completeert hij de technische staf van de A-selectie, die verder bestaat uit hoofdtrainer Dwight Lodeweges en keeperstrainer Fabian Bouwman. Jordi is geboren in een groen-witte pyjama en was al jong veelvuldig op De Strokel te vinden. In eerste instantie als speler, maar vanaf zijn 18e ook als trainer bij de jeugd van VVOG en later ook bij ASV Dronten en DVS ’33. Momenteel traint Jordi de O19 van DVS ’33 en die zijn nog in de race om de bovenste plaatsen in de 1e divisie. Jordi is inmiddels in het bezit van zijn TC3 en TC2 diploma en richt zich op een carriere als hoofdtrainer. In de nabije toekomst is hij van plan de TC1 te gaan doen. 

Jordi over zijn komst naar VVOG: “Met een plekje in de staf van VVOG 1, ben ik blij met de kans bij VVOG om mij verder te ontwikkelen als trainer. Ik kom uit een echte VVOG-familie en ik heb hier ook mijn eerste stappen als trainer gezet. Na vier leerzame jaren bij ASV Dronten en DVS’33 keer ik aankomende zomer terug bij VVOG. De mensen bij DVS’33 wil ik bedanken dat ze mij, ondanks al een akkoord voor volgend seizoen te hebben, deze kans willen gunnen. Voor mij persoonlijk is het heel leuk om te horen dat Dwight in zijn gesprekken met de TC al mijn naam opperde als mogelijke assistent-trainer. Hij had mij toevallig een keer zien coachen toen de O19 van DVS ’33 tegen VVOP speelde. In een persoonlijk gesprek met Dwight merkte ik ook dat wij qua voetbalvisie een click hebben en er samen iets heel moois van kunnen gaan maken. Ik kijk uit naar een succesvolle en leerzame periode, waar ik mij met alles wat ik heb voor ga inzetten.”

De TC is erg blij dat Jordi weer neerstrijkt op De Strokel en wenst hem veel plezier en succes toe in zijn nieuwe rol bij VVOG. Daarnaast is de TC DVS ‘33 erkentelijk dat zij Jordi de ruimte geven om deze stap te maken.

Lees bericht

Daniel van Warven naar De Strokel

25-01-2022

VVOG heeft een akkoord bereikt met Daniel van Warven (27).

Lees bericht

Groenewegen gaat voor derde seizoen

23-01-2022

Onze centrale verdediger Dailey Groenewegen (23) zal ook komend seizoen zijn kunsten laten zien op de Strokel.

Lees bericht

Brian van den Hooff van v.v. Hoogland naar VVOG

23-01-2022

De in Bunschoten wonende verdediger Brian van den Hooff (23) maakt komende zomer de overstap naar VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief