Strijder Snijders gaat 7e seizoen in!

31 December 2021 / Algemeen

Op de valreep van 2021 nog wat goed nieuws over de A-selectie voor komend seizoen, want onze Amersfoortse alleskunner knoopt er nog een jaartje aan vast. 

Jeffrey Snijders (26), sinds het seizoen 16/17 al uitkomend voor de hoofdmacht van de groen-witten, heeft tijdens zijn vakantie op Gran Canaria laten weten er graag nog een seizoen aan vast te knopen.

De ervaren Snijders heeft inmiddels 134 officiele wedstrijden bij VVOG op de teller staan, maar lange tijd stond de teller qua competitiedoelpunten nog op nul. En dat terwijl hij in oefenpotten al prachtige doelpunten wist te maken vanaf grote afstand. In de laatste wedstrijd voor de winterstop mocht onze rechtsback een keer op zijn favoriete stek als middenvelder optreden en pardoes scoorde hij tegen Ajax zijn eerste officiele treffer. Als rasechte Feyenoord-supporter was dit natuurlijk een doelpunt met extra glans!

De TC is blij dat ‘all-rounder’ Snijders er nog een seizoen aan vast knoopt en wenst hem veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen!

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Lees bericht

U gaat toch ook gezellig mee met de supportersbus?

09-08-2022

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen van Márion Reizen. Informatie over de busreizen leest u in dit bericht.

Nieuwsoverzicht Archief