Strijder Snijders gaat 7e seizoen in!

31 December 2021 / Algemeen

Op de valreep van 2021 nog wat goed nieuws over de A-selectie voor komend seizoen, want onze Amersfoortse alleskunner knoopt er nog een jaartje aan vast. 

Jeffrey Snijders (26), sinds het seizoen 16/17 al uitkomend voor de hoofdmacht van de groen-witten, heeft tijdens zijn vakantie op Gran Canaria laten weten er graag nog een seizoen aan vast te knopen.

De ervaren Snijders heeft inmiddels 134 officiele wedstrijden bij VVOG op de teller staan, maar lange tijd stond de teller qua competitiedoelpunten nog op nul. En dat terwijl hij in oefenpotten al prachtige doelpunten wist te maken vanaf grote afstand. In de laatste wedstrijd voor de winterstop mocht onze rechtsback een keer op zijn favoriete stek als middenvelder optreden en pardoes scoorde hij tegen Ajax zijn eerste officiele treffer. Als rasechte Feyenoord-supporter was dit natuurlijk een doelpunt met extra glans!

De TC is blij dat ‘all-rounder’ Snijders er nog een seizoen aan vast knoopt en wenst hem veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen!

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Daniel van Warven naar De Strokel

25-01-2022

VVOG heeft een akkoord bereikt met Daniel van Warven (27).

Lees bericht

Groenewegen gaat voor derde seizoen

23-01-2022

Onze centrale verdediger Dailey Groenewegen (23) zal ook komend seizoen zijn kunsten laten zien op de Strokel.

Lees bericht

Brian van den Hooff van v.v. Hoogland naar VVOG

23-01-2022

De in Bunschoten wonende verdediger Brian van den Hooff (23) maakt komende zomer de overstap naar VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief