Strijder Snijders gaat 7e seizoen in!

31 December 2021 / Algemeen

Op de valreep van 2021 nog wat goed nieuws over de A-selectie voor komend seizoen, want onze Amersfoortse alleskunner knoopt er nog een jaartje aan vast. 

Jeffrey Snijders (26), sinds het seizoen 16/17 al uitkomend voor de hoofdmacht van de groen-witten, heeft tijdens zijn vakantie op Gran Canaria laten weten er graag nog een seizoen aan vast te knopen.

De ervaren Snijders heeft inmiddels 134 officiele wedstrijden bij VVOG op de teller staan, maar lange tijd stond de teller qua competitiedoelpunten nog op nul. En dat terwijl hij in oefenpotten al prachtige doelpunten wist te maken vanaf grote afstand. In de laatste wedstrijd voor de winterstop mocht onze rechtsback een keer op zijn favoriete stek als middenvelder optreden en pardoes scoorde hij tegen Ajax zijn eerste officiele treffer. Als rasechte Feyenoord-supporter was dit natuurlijk een doelpunt met extra glans!

De TC is blij dat ‘all-rounder’ Snijders er nog een seizoen aan vast knoopt en wenst hem veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen!

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief