Harderwieker spelernieuws

24 December 2021 / Algemeen

Covid of geen covid, de TC is al druk bezig om ook komend seizoen een sterk 1e elftal op de been te brengen. Vandaag nieuws over drie ‘harderwiekers’.

Job en Mark gaan door

Mark Bottenheft (21) heeft in het seizoen 19/20 de stap vanuit de jeugd naar de A-selectie gemaakt en hij ontwikkelt zich prima door. Steeds vaker klopt hij aan de deur van het basiselftal en de afgelopen drie wedstrijden stond hij in de basis als voorstopper en deze taak vervulde hij op goede wijze. Dit geeft ook direct aan hoe all-round Mark is die doorgaans uitkomt op de nr 8 of 10 positie. 

Ook Job Hoogedoorn (24) heeft de tc laten weten dat hij graag doorgaat op de Strokel. Job ontwikkelt zich tot een ijzersterke rechtsbuiten en assisten-koning van VVOG. De tandem Hoogedoorn - De Graaf wordt met de week gevaarlijker en de verdediging van Ajax Amateurs heeft daar nog steeds nachtmerries van. Ook heeft Job zelf al 2 treffers meegepikt.

Zowel Job als Mark hebben nog veel ontwikkelingsmogelijkheden en we zijn benieuwd waar hun top komt te liggen.

Max vertrekt

Helaas ook minder goed nieuws, want de rasechte VVOG’er Max Jansen (21) zal de groen-witten verlaten. Samen met de tc is hij tot de conclusie gekomen dat het in deze fase van zijn ontwikkeling beter is om aan te sluiten bij een club waar hij wekelijks tot de basis kan behoren. De technisch begaafde verdediger met een prachtige pass gaat op zoek naar een club in de nabije omgeving. Wij danken Max voor zijn inzet en passie voor VVOG en zijn ervan overtuigd dat hij goed terecht gaat komen bij een van de buurverenigingen.

Komende weken hoopt de tc meer nieuws te kunnen melden over de samenstelling van de staf en de selectie voor het seizoen 22/23. Maar voor nu wenst de tc de vele VVOG-volgers fijne Kerstdagen en veel voetbal in 2022.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief