Zilversponsor PRTNRS opent deuren in Harderwijk

5 November 2021 / Sponsors

Afgelopen vrijdag 29 november was de feestelijke opening van Makelaarschap Harderwijk aan de Luttekepoortstraat 23.

NVM-makelaar/taxateur Erik Petersen van Makelaarschap en verzekeringsadviseur Erik Hoekerd van Verzekerzaak zijn aanspreekpunt tesamen met Coen van Nimwegen van Hypotheekzaak. Samen vormen zij PRTNRS, met als slogan ‘jouw partner in wonen en financiële zekerheid’. 

Het kantoor is acht jaar geleden gestart in Zeewolde door directeur/eigenaar Jasper Annink, aanvankelijk met hypotheken, verzekeringen en aankoopbegeleiding. In 2019 is een kantoor aan de Raadhuisstraat in Zeewolde geopend. Hier is PRTNRS ontstaan, wat bestaat uit Makelaarschap, Hypotheekzaak en Verzekerzaak. Hoekerd: ,,we bemiddelen in aan- en verkoop van woningen, hypotheken en verzekeringen. We noemen dat one stop shopping: alles onder één dak.’’ We regelen alles van a tot z: van aankoopbegeleiding, woningverkoop en van hypotheken tot verzekeringen.’’ Hoekerd: ,,dat doen we snel, effectief en persoonlijk. We zijn flexibel, ook ’s avonds en op zaterdag als het nodig is. We streven altijd naar een 9,5 voor klanttevredenheid en servicegerichtheid en dat merk je uit onze dienstverlening.’’ 

Wij wensen onze Zilversponsor veel succes op deze mooie locatie! 

Luttekepoortstraat 23      3841 AW Harderwijk     0341-796006           www.makelaarschap.nl

 

Bron: Harderwijker Courant/Marco Jansen https://www.harderwijkercourant.nl/lokaal/zakelijk/766292/prtnrs-nieuw-in-harderwijk

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief