Inrichting kantine valt in de smaak

8 Oktober 2021 / Nieuwbouw

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. We hebben het bouwkundig resultaat van de kantineverbouwing al kunnen beoordelen, maar nu ook de inrichting met alle nieuwe tafels, stoelen en krukken. We wachten nog op een nalevering van 15 exclusieve krukken maar het resultaat is nu wel zichtbaar. Vrijdag eind van de middag kwam de meubelmaker met de stalen frames en eikenhouten bladen voor de tafels. Eerder die week werden de krukken en stoelen bezorgd en met hulp van de inmiddels vaste (bouw)vrijwilligers werden deze gemonteerd.

Een speciale commissie, onder aanvoering van de architect, hadden gekozen voor een diversiteit aan stoelen en krukken. Geen standaard bruine houten stoel en kruk. Zelfs de trouwe critici moesten zaterdag erkennen dat de gemaakte keuzes goed hebben uitgepakt. De reacties waren louter positief. Ook onze architect Martijn Foppen, die het bestaande idee verder heeft verfijnd, was blij met het eindresultaat. Hij had er samen met leden van de bouwcommissie alle vertrouwen in dat de keuze voor materialen en kleuren zouden bijdragen aan het gewenste resultaat. De opdracht was alles behalve een standaard kantine. Het clubhuis is het hart van de club en een belangrijke plek voor het sociale aspect van onze vereniging.  

We hadden dit nimmer kunnen realiseren zonder de hulp van vele leden en vrijwilligers. In mei begon de verbouwing en vanaf dat moment konden we rekenen op een grote groep van onze leden en vrijwilligers. Er kan met recht worden gezegd dat we dit met elkaar hebben gerealiseerd en dat maakt dat we extra trots kunnen zijn op ons nieuwe clubhuis. De volgende stap is uitbreiding van onze dienstverlening.

Onze vereniging blijft groeien. Met een dikke 100 nieuwe leden van Voetbalschool Dolfijn en het nieuwe concept van de Voetbalacademie is het op de woensdag- en vrijdagmiddag zo druk dat we op korte termijn de kantine op die middagen willen openstellen voor de wachtende ouders, broertjes en zusjes of opa’s en oma’s. Het heen en weer rijden en buiten wachten in de kou is dan verleden tijd. De infrastructuur is er op ingericht dat er ook gewerkt kan worden.

Om dit spoedig te kunnen realiseren zijn we opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij de vrijwilligerscommissie (vrijwilligers@vvog.nl) of in de kantine.  

 

 

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief