Walking Footballers van VVOG verslaan de mannen van sv Huizen met 3-9

12 September 2021 / Algemeen

Afgelopen woensdag was het zover, er moest revanche genomen worden op een eerder verloren partij op onze eigen Strokel. Na enkele trainingen van voorbijgaande weken, vertrokken we naar het mooie sportcomplex van sv Huizen. Helemaal gerust waren we niet op deze ontmoeting. Bronnen bevestigden dat de Huizenaren vol gas hadden doorgetraind. Ook hun selectie is inmiddels uitgebreid tot 20 toppers (zelfs is men in Huizen bezig om een dames 55+ team op te zetten, knap hoor). Hoe dan toch tot deze uitslag: ….... “het bekende Dwight briefje” met geheime codes en opdrachten laten rondgaan in onze kleedkamer en (stiekem) aan de deur geluisterd naar de tactische bespreking van de Huizenaren.
Het heeft gewerkt … met mooi voetbal, niet te volgen combinaties en spitsen die nu wel het vizier op scherp hadden staan.
Na afloop vanzelfsprekend de borst (buik) vooruit en met de Huizenaren nog een drankje genuttigd en met een goed gevoel richting Harderwijk.
Op naar de volgende gezellige  en sportieve ontmoeting.

Voor de liefhebber van  55+ voetbal……Training: iedere donderdagochtend 10.00 uur koffie/thee en 10.30 uur gaan we partijtje spelen op kunstgras. #wandelvoetbal #geen fysiek contact #klein veldje #gezelligheid
Je kunt natuurlijk ook langskomen voor de koffer/thee om te kijken en sfeer te proeven.

Vragen?
Jacob de Zwaan
06-30256638
jacob.vvog@hotmail.com

Walking Football

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag 18 september van start!

16-09-2021

Zaterdag aanstaande is het zover: de loten mogen verkocht worden! Heb jij jouw familie en bekenden al ingeseind? Of koop je met het hele team een Superlot?

Lees bericht

PEC Zwolle Voetbalschool van start!

15-09-2021

PEC Zwolle Voetbalschool in oktober van start.

Lees bericht

Opgeven busrit naar HSV Hoek

12-09-2021

zaterdag 25 september 2021 staat de uitwedstrijd naar HSV Hoek op het programma

Nieuwsoverzicht Archief