Walking Footballers van VVOG verslaan de mannen van sv Huizen met 3-9

12 September 2021 / Algemeen

Afgelopen woensdag was het zover, er moest revanche genomen worden op een eerder verloren partij op onze eigen Strokel. Na enkele trainingen van voorbijgaande weken, vertrokken we naar het mooie sportcomplex van sv Huizen. Helemaal gerust waren we niet op deze ontmoeting. Bronnen bevestigden dat de Huizenaren vol gas hadden doorgetraind. Ook hun selectie is inmiddels uitgebreid tot 20 toppers (zelfs is men in Huizen bezig om een dames 55+ team op te zetten, knap hoor). Hoe dan toch tot deze uitslag: ….... “het bekende Dwight briefje” met geheime codes en opdrachten laten rondgaan in onze kleedkamer en (stiekem) aan de deur geluisterd naar de tactische bespreking van de Huizenaren.
Het heeft gewerkt … met mooi voetbal, niet te volgen combinaties en spitsen die nu wel het vizier op scherp hadden staan.
Na afloop vanzelfsprekend de borst (buik) vooruit en met de Huizenaren nog een drankje genuttigd en met een goed gevoel richting Harderwijk.
Op naar de volgende gezellige  en sportieve ontmoeting.

Voor de liefhebber van  55+ voetbal……Training: iedere donderdagochtend 10.00 uur koffie/thee en 10.30 uur gaan we partijtje spelen op kunstgras. #wandelvoetbal #geen fysiek contact #klein veldje #gezelligheid
Je kunt natuurlijk ook langskomen voor de koffer/thee om te kijken en sfeer te proeven.

Vragen?
Jacob de Zwaan
06-30256638
jacob.vvog@hotmail.com

Walking Football

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief