Busvervoer supportersvereniging ZAVO 2021-2022

20 Juli 2021 / ZAVO

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen. Zo ook het komende seizoen. Om de reis te kunnen organiseren is het noodzakelijk dat er minimaal 15 mensen met ons meerijden. Naar de wedstrijden tegen Hoek en Goes hebben we een minimale bezetting van 20 mensen nodig. Mochten we deze aantallen niet halen, dan zal er vanuit financieel oogpunt helaas geen bus kunnen rijden.

Om met de bus mee te kunnen, hoeft u geen lid van VVOG of de supportersvereniging ZAVO te zijn. Iedereen is welkom. Leden van de Supportersvereniging ZAVO krijgen wel een mooie korting. De prijs van een busseizoenskaart is €150 voor ZAVO leden; niet leden betalen
€175. Een busseizoenskaart is voor 13 wedstrijden (er zal naar de wedstrijden tegen Sparta Nijkerk en DVS’33 Ermelo geen bus rijden). De wedstrijden naar Hoek en Goes willen we wel graag rijden als er voldoende animo is, maar deze wedstrijden vallen dus niet onder de busseizoenskaart. Om een reis naar Hoek en Goes te kunnen organiseren hebben we minimaal 20 mensen nodig die mee willen met de bus. De buskaart voor die riten is €15 voor ZAVO leden p.p. en voor niet leden zal dit €17,50 p.p. zijn. Bij deze ritten geldt dat we ruim van tevoren willen weten wie er mee gaan. Is er niet voldoende animo, dan zal er geen bus rijden.

Nog eenmaal de prijzen op een rijtje:

  • Busseizoenskaart: €150 voor leden van de ZAVO (niet inbegrepen: bus naar Sparta Nijkerk, DVS’33 Ermelo, Hoek en Goes).
  • Busseizoenskaart voor niet ZAVO-leden: €175 (niet inbegrepen: bus naar Sparta Nijkerk, DVS’33 Ermelo, Hoek en Goes).
  • Een losse bus kaart voor ZAVO leden: €15,00
  • Geen lid van de ZAVO? Dan kost een rit €17,50


Vertrektijden bus
De vertrektijden van de bus worden gepubliceerd op de website van VVOG en op de facebookpagina van de ZAVO. We vertrekken op tijd zodat we tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Op de langere afstanden maken we één of meerdere stops. Aan boord kunnen alcoholische en niet alcoholische dranken worden genuttigd. Bij alle reizen wordt er tevens voor een verloting en een versnapering gezorgd. Na de wedstrijden rijden we direct weer richting Harderwijk. De tijd van terugkomst is afhankelijk van de reisafstand, maar is zeker voor 19:00 uur (m.u.v. Hoek en VVSB, want er wordt daar pas om 18:00 uur afgetrapt). Vertrek en aankomst terug is op de parkeerplaats van het sportpark De Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief