Hoe gaat het met de verbouwing op ons sportpark?

16 Juli 2021 / Nieuwbouw

Als je het verloop in beeld wil volgen verwijzen we je naar de speciale “nieuwbouw” pagina op de website. Daar plaatsen we regelmatig nieuwe foto’s.

De verbouwing van de kantine verloopt nog steeds helemaal volgens planning. We krijgen nu wel te maken met werklui die op vakantie gaan, maar gelukkig niet allemaal tegelijk. We kunnen nog steeds rekenen op een mooie groep vrijwilligers. Leden en zelfs een trouwe supporter helpen daar waar mogelijk.

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat we dankzij deze betrokken vrijwilligers dit allemaal kunnen doen. Veel werk hebben we zelf kunnen doen, geeft de bouwcommissie aan. De komende week gaat de interieurbouwer zijn werk afronden. Onze kantine coördinator Jan kan dan langzaam aan gaan starten met het inrichten van zijn bar en nieuwe wandmeubel. We zoeken nog wel een handige man die ons wil helpen met het plaatsen van de beeldschermen en wat eenvoudig aansluitwerk. Dus kan je daarin in iets voor ons betekenen, geef dit dan aan bij Antonio Vivas.  Gerard van Dijk heeft de vloer geëgaliseerd en start begin van de week met het leggen van de nieuwe vloer. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Onze vrijwilligers “huisschilders” Kees Lubbersen en Cees Beelen staan aan de basis van vakkundig schilderwerk. Ze konden rekenen op hulp van Ron, Jaap sr, Jacob, Aart, Rien, Otto, Goossen, Brand, Otto, Ruud, Martinus en anderen. Verder heeft Hans Jansen heeft afgelopen week het tegelwerk voor zijn rekening genomen en een stukje vakwerk afgeleverd. De gebroeders Jansen (Jan en Willem) hebben het loodgieterswerk en installatie van de radiatoren gedaan.

Nu het binnen zo mooi gaat worden kon de buitenkant van de kantine niet achter blijven. De afgelopen twee zaterdagen hebben spelers van onze veteranen teams (bierteam) en andere vrijwilligers zich weer van hun beste kant laten zien. Ze hebben de buitenkant van de kantine en het toegangshek aangepakt. Alles blinkt nu weer in de echte VVOG groen kleuren. Het resultaat mag er zijn. Nu de kantine weer de mooie groene VVOG kleur heeft, betekent dit dat we de andere gebouwen rond het hoofdveld ook nog willen aanpakken om ze in die zelfde kleur te zetten.

Oh ja, ook de bouw van de nieuwe kleedkamers gaat inmiddels gestaag door. Het metselwerk is klaar en het dak wordt inmiddels dichtgemaakt en kan met plaatsen hout en glaswerk begonnen worden. De vervanging van de kunstgras velden staat ook niet stil. De oude velden zijn inmiddels verwijderd en afgevoerd en is voorbereidend werk gedaan, zodat het mooie nieuwe tapijt erop gelegd kan worden. De velden zijn inmiddels onderweg en hopen dus dat we binnenkort weer een mooi nieuw tapijtje op de velden 1 en 4 hebben liggen. 

Ons bouw- en facilitair team kan de komende weken zeker wat hulp gebruiken. Aanstaande zaterdag kunnen we nog wat hulp gebruiken met ophangen van frames in de kantine en het schilderen van de andere gebouwen rond veld 1. Als schilderen niet je sterkste kant is kun je ook helpen met schuren en ontvetten. We hopen dat er een aantal mensen kan helpen! Om 08.30 wordt er gestart met de werkzaamheden.

Lees bericht

Supporters Vereniging ZAVO: voor elk Groen-Wit doel

25-07-2021

Activiteiten seizoen 2021/2022 (onder voorbehoud van coronamaatregelen)

Lees bericht

Oefenwedstrijd Kozakken Boys - VVOG gaat niet door

23-07-2021

Vanwege coronabesmettingen binnen de selectie van ons eerste elftal gaat de geplande oefenwedstrijd tegen Kozakken Boys morgen helaas niet door.

Lees bericht

VVOG doet mee aan de Deen Sponsor Actie 2021

23-07-2021

Bij iedere 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvang je een munt die je op de display in de Deen kunt doneren aan VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief