Enquête supportersvereniging ZAVO

7 Juli 2021 / ZAVO / ZAVO

Samen genieten van muziek tijdens feestjes maakt ons leven gelukkiger. Het luisteren naar en dansen op muziek maakt ons blij zeker als we dat samendoen. Bij VVOG vieren we regelmatig feest, nagenietend van een hopelijk mooie wedstrijd. Zo organiseert de supportersvereniging van VVOG, de ZAVO ieder jaar een aantal leuke en bindende activiteiten voor haar supporters en leden van VVOG. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten voor en na de wedstrijd van VVOG 1, een grote thema-avond, kinderfeesten, klaverjassen. Kortom, de ZAVO voor extra beleving en sfeer.

VVOG speelt in samenwerking met de ZAVO graag in op jullie wensen. Wat vind jij leuk en gezellig? Daarom stellen we je een paar vragen. Deze vragen kan je middels onderstaande enquête invullen.

 

Lees bericht

Supporters Vereniging ZAVO: voor elk Groen-Wit doel

25-07-2021

Activiteiten seizoen 2021/2022 (onder voorbehoud van coronamaatregelen)

Lees bericht

Oefenwedstrijd Kozakken Boys - VVOG gaat niet door

23-07-2021

Vanwege coronabesmettingen binnen de selectie van ons eerste elftal gaat de geplande oefenwedstrijd tegen Kozakken Boys morgen helaas niet door.

Lees bericht

VVOG doet mee aan de Deen Sponsor Actie 2021

23-07-2021

Bij iedere 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvang je een munt die je op de display in de Deen kunt doneren aan VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief