VVOG Supercup jeugdtoernooi

7 Juni 2021 / Algemeen

Zaterdag 5 juni was het dan zover. Een toernooi op sportpark De Strokel met internationale allure. Spelers uit de JO9 en JO10 van VVOG waren samengevoegd in Europese topteams als Real Madrid, Bayern München en Juventus. In totaal streden 8 teams om de eer maar natuurlijk ook om die felbegeerde gouden medaille.

In het begin was het soms nog even wennen aan elkaar maar de teamspirit zat er vervolgens toch al snel in. Na 3 poulewedstrijden te hebben gespeeld was er even tijd voor een korte pauze zodat de teams zich konden opmaken voor de finales.

Door een erehaag kwamen vervolgens de spelers van Manchester City en Paris Saint Germain met de spanning op hun gezicht het veld opgelopen. Beide teams waren vastberaden om voor de hoofdprijs te gaan wat zorgde voor een spannende strijd. Echter één harde knal maakte dit keer het verschil waardoor PSG met 1-0 de finale won.

Voordat de kinderen het sportveld verlieten konden ze nog even langs de bakfiets van ’t Boerinneke om daar nog even een ijsje te scoren zodat niemand met lege handen kwam te staan.

Het was fantastisch om al het spelplezier te zien en we kijken dan ook terug op een heel geslaagd toernooi!

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage en in het bijzonder Bram Wallet voor de sponsoring van het lekkers.

https://bouwbedrijfwallet.nl/

https://www.ijsboerinneke.nl/

Eindstand:

  1. Paris Saint Germain
  2. Manchester City
  3. Atletico Madrid
  4. Fc. Barcelona
  5. Juventus
  6. Bayern München
  7. Real Madrid
  8. Liverpool
Lees bericht

Careander opnieuw sponsor voor het G-voetbal

18-06-2021

Careander is opnieuw voor de komende drie jaar de sponsor van het G-voetbal binnen VVOG.

Lees bericht

Activiteitencommissie en ZAVO slaan de handen ineen

17-06-2021

Binnen VVOG wordt er met enige regelmaat een activiteit georganiseerd door of de activiteitencommissie of de ZAVO. Vanaf nu trekken zij samen op.

Lees bericht

Bram van Polen Voetbaldagen!

16-06-2021

Op 25,26 en 27 augustus komen de Bram van Polen Voetbaldagen naar onze club! Bram speelde ruim 14 jaar voor VVOG en de band tussen Bram en VVOG is altijd sterk gebleven. Wij zijn dan ook heel blij dat Bram deze voetbaldagen bij ons organiseert.

Nieuwsoverzicht Archief