Vervanging kunstgrasvelden

6 Juni 2021 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

We wisten al wel van het voornemen van de Gemeente om de velden 1 en 4 te gaan vervangen. Echter de planning werd nog niet afgegeven. Een paar weken geleden dachten we aan de periode vanaf week 26. Echter een bezoek van de aannemer (Salland) vorige week en de bevestiging van afgelopen donderdagmiddag is echt anders. Vanaf aanstaande maandag wordt er gestart met voorbereidende werkzaamheden en in de loop van de week zal er een aanvang genomen worden met de werkelijke vervanging van de velden 1 en 4.

Vanaf aanstaande dinsdag kunnen we dus voorlopig niet meer voetballen op het kunstgras. In overleg met de Gemeente Harderwijk zijn er echter wel voldoende mogelijkheden om te trainen op het echte gras. Dit houdt het volgende in: de trainingen op veld 1 worden verplaats naar veld 5 en de trainingen van veld 4 gaan naar veld 7. Meer info over de specifieke veldindeling kun je ophalen bij Hartger Jansen of Peter Kloppenburg.

Verwachting is dat we eind week 30 weer kunnen beschikken over onze kunstgrasvelden.

Oud kunstgras

Er is door diverse mensen gevraagd naar een stuk van de oude kunstgrasvelden. Navraag bij de aannemer heeft geresulteerd in onderstaande reactie.

Reactie aannemer Salland United

Wij kunnen en mogen niet delen van de op te ruimen kunstgrasvelden aan particulieren of bedrijven doen toekomen. Wet en regelgeving in deze, maar ook reeds gemaakte afspraken met een verwerker laten dit niet toe. Daarnaast is het zo dat na verwijderen van de opvulling van de velden er nagenoeg niet mogelijk is om delen te hergebruiken. Kortom geen mogelijkheden in deze.

Lees bericht

Careander opnieuw sponsor voor het G-voetbal

18-06-2021

Careander is opnieuw voor de komende drie jaar de sponsor van het G-voetbal binnen VVOG.

Lees bericht

Activiteitencommissie en ZAVO slaan de handen ineen

17-06-2021

Binnen VVOG wordt er met enige regelmaat een activiteit georganiseerd door of de activiteitencommissie of de ZAVO. Vanaf nu trekken zij samen op.

Lees bericht

Bram van Polen Voetbaldagen!

16-06-2021

Op 25,26 en 27 augustus komen de Bram van Polen Voetbaldagen naar onze club! Bram speelde ruim 14 jaar voor VVOG en de band tussen Bram en VVOG is altijd sterk gebleven. Wij zijn dan ook heel blij dat Bram deze voetbaldagen bij ons organiseert.

Nieuwsoverzicht Archief