Vervanging kunstgrasvelden

6 Juni 2021 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

We wisten al wel van het voornemen van de Gemeente om de velden 1 en 4 te gaan vervangen. Echter de planning werd nog niet afgegeven. Een paar weken geleden dachten we aan de periode vanaf week 26. Echter een bezoek van de aannemer (Salland) vorige week en de bevestiging van afgelopen donderdagmiddag is echt anders. Vanaf aanstaande maandag wordt er gestart met voorbereidende werkzaamheden en in de loop van de week zal er een aanvang genomen worden met de werkelijke vervanging van de velden 1 en 4.

Vanaf aanstaande dinsdag kunnen we dus voorlopig niet meer voetballen op het kunstgras. In overleg met de Gemeente Harderwijk zijn er echter wel voldoende mogelijkheden om te trainen op het echte gras. Dit houdt het volgende in: de trainingen op veld 1 worden verplaats naar veld 5 en de trainingen van veld 4 gaan naar veld 7. Meer info over de specifieke veldindeling kun je ophalen bij Hartger Jansen of Peter Kloppenburg.

Verwachting is dat we eind week 30 weer kunnen beschikken over onze kunstgrasvelden.

Oud kunstgras

Er is door diverse mensen gevraagd naar een stuk van de oude kunstgrasvelden. Navraag bij de aannemer heeft geresulteerd in onderstaande reactie.

Reactie aannemer Salland United

Wij kunnen en mogen niet delen van de op te ruimen kunstgrasvelden aan particulieren of bedrijven doen toekomen. Wet en regelgeving in deze, maar ook reeds gemaakte afspraken met een verwerker laten dit niet toe. Daarnaast is het zo dat na verwijderen van de opvulling van de velden er nagenoeg niet mogelijk is om delen te hergebruiken. Kortom geen mogelijkheden in deze.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief