Oproep foto’s en voetbalschoenen

22 Mei 2021 / Algemeen

Om de kantine een eigen VVOG Harderwijk karakter te geven zijn we op zoek naar foto’s van het verleden van de club. De foto moet wel van “goede” kwaliteit zijn. Het mogen zowel afgedrukte als digitale foto’s zijn. We zullen zorgvuldig met de foto’s omgaan. Een commissie onder aanvoering van Fred Moll gaat de mooiste/ leukste, best passende foto’s selecteren. Dus wie weet zie jij jouw foto’s of die van familieleden terug in de kantine. (Je krijgt de originele foto uiteraard terug)

We zijn voor de kantine ook op zoek naar (gebruikte) voetbalschoenen. Heb jij een paar voetbalschoenen die te klein zijn of "op" of niet meer gebruikt worden dan krijgen die misschien en mooie bestemming. Wat we daar mee willen doen is nog een verrassing, maar we hebben wel veel schoenen nodig. Graag schoon aanleveren incl. de veters. De schoenen kun je afgeven in het wedstrijdsecretariaat of bij de kantine en als daar op dat moment niemand is mag je ze voor de deur leggen. We hopen met medewerking van jullie de woonkamer van ons clubhuis een eigen sfeertje te geven.

De foto’s kun je afgeven bij Fred of Antonio. Geef het persoonlijk af of zet duidelijk je naam en telefoonnummer op de envelop en geef het aan Peter op het wedstrijdsecretariaat. Voor een vraag of aanbieden van een digitale foto mag je mailen naar secretaris@vvog.nl of antoniovivas@hotmail.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief