Toch nog wat wisselingen bij vlaggenschip VVOG

2 Mei 2021 / Algemeen

Eind januari leek de selectie voor komend seizoen al in kannen en kruiken, maar door een veranderde arbeidssituatie zullen Randy Onuoha en Yannick Bouw komend seizoen niet meer actief zijn op de Strokel.

Linksback Randy Onuoha heeft recent een baan met onregelmatige werktijden gevonden in Amsterdam en woont daar inmiddels ook. Helaas valt dit niet goed te combineren met voetballen in Harderwijk, vandaar dat de robuuste linksback de wens heeft geuit om dichter bij huis te kunnen voetballen. Randy Onuoha over zijn ongeplande vertrek: “Ik heb het verder goed naar mijn zin bij VVOG, het is een warme club waar ik mij welkom voel. Misschien kruisen in de toekomst onze wegen weer, maar voor nu is het beter dat ik dichter bij mijn woonomgeving ga voetballen.”

Ook goaltjesdief Yannick Bouw gaat niet bij de groen-witten verder. Zijn tuiniersbedrijf YB Tuinen draait dermate goed dat hij vaak tot ‘s avonds laat bezig is om klussen af te ronden. Dat valt niet goed te combineren met de trainingsarbeid die verricht moet worden om op derde divisie niveau te kunnen acteren. Hoewel de TC Yannick graag bij VVOG had gehouden hebben zij begrip voor zijn verzoek en is dit ook gehonoreerd. Yannick over zijn vertrek: “Werk en privé maken het komende jaren niet goed mogelijk om op dit niveau te spelen. Ik ga een balletje trappen op een wat lager niveau en wie weet sluit ik in de toekomst weer aan als de werk- en prive situatie dat toelaat. Ik dank VVOG voor alle moeite die zij voor mij hebben gedaan.”

VVOG wenst beide spelers verder het allerbeste toe en wenst ze beiden nog een mooie (voetbal)toekomst.

De TC zal komende tijd op zoek gaan naar versterkingen zodat de kwaliteit van de selectie minimaal op peil blijft. Wellicht dat er komende maand nog wat spelers op proef bij de selectie aansluiten.

Lees bericht

Doe mee met de Move for Casper!

14-05-2021

Tijdens de succesvolle veiling van 2019 en de nog in te halen veiling van 2020 heeft VVOG zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper.

Lees bericht

Schitterende actie van Carwash Ermelo

14-05-2021

Laat je auto wassen, steun daarmee jouw club en ontvang een leuke attentie!

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11-05-2021

De laatste weken van een bewogen seizoen zijn aangebroken en achter de schermen wordt er volop aan de nieuwe teamindeling gewerkt.

Nieuwsoverzicht Archief