Toch nog wat wisselingen bij vlaggenschip VVOG

2 Mei 2021 / Algemeen

Eind januari leek de selectie voor komend seizoen al in kannen en kruiken, maar door een veranderde arbeidssituatie zullen Randy Onuoha en Yannick Bouw komend seizoen niet meer actief zijn op de Strokel.

Linksback Randy Onuoha heeft recent een baan met onregelmatige werktijden gevonden in Amsterdam en woont daar inmiddels ook. Helaas valt dit niet goed te combineren met voetballen in Harderwijk, vandaar dat de robuuste linksback de wens heeft geuit om dichter bij huis te kunnen voetballen. Randy Onuoha over zijn ongeplande vertrek: “Ik heb het verder goed naar mijn zin bij VVOG, het is een warme club waar ik mij welkom voel. Misschien kruisen in de toekomst onze wegen weer, maar voor nu is het beter dat ik dichter bij mijn woonomgeving ga voetballen.”

Ook goaltjesdief Yannick Bouw gaat niet bij de groen-witten verder. Zijn tuiniersbedrijf YB Tuinen draait dermate goed dat hij vaak tot ‘s avonds laat bezig is om klussen af te ronden. Dat valt niet goed te combineren met de trainingsarbeid die verricht moet worden om op derde divisie niveau te kunnen acteren. Hoewel de TC Yannick graag bij VVOG had gehouden hebben zij begrip voor zijn verzoek en is dit ook gehonoreerd. Yannick over zijn vertrek: “Werk en privé maken het komende jaren niet goed mogelijk om op dit niveau te spelen. Ik ga een balletje trappen op een wat lager niveau en wie weet sluit ik in de toekomst weer aan als de werk- en prive situatie dat toelaat. Ik dank VVOG voor alle moeite die zij voor mij hebben gedaan.”

VVOG wenst beide spelers verder het allerbeste toe en wenst ze beiden nog een mooie (voetbal)toekomst.

De TC zal komende tijd op zoek gaan naar versterkingen zodat de kwaliteit van de selectie minimaal op peil blijft. Wellicht dat er komende maand nog wat spelers op proef bij de selectie aansluiten.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief